Haslum Bandy

Haslum IL Bandy er en klubb med stolt og lang historie. Premieskapet i klubbhuset kan fortelle om gode resultater og stolte utøvere gjennom mer enn 80 år.

Flest mulig, lengst mulig

Et av hovedmålene til Haslum bandy er å legge til rette for idrettsglede for flest mulig, lengst mulig. Bandy er en lagidrett, som bygger samhold, sosial kompetanse og gir utøveren anledning til å være utendørs. Dette gir selvfølgelig klubben noen utfordringer i forhold baneforhold. Inntil naturisen ligger på haslumbanen, leier vi istid på Rud for de minste utøverne fra allerede september måned innendørs (på hockeybane) og når isen ligger ute fra ca 1 november trenes det på stor bane.

Vi mener at barn allerede i 5 års alderen bør begynne på bandyskolen. Å gå på skøyter krever trening så det er viktig med både organisert trening, samt å benytte seg av publikumstider på de tilgjengelige kunstisflatene i vår kommune.

Når barna blir 7-8 år er det deltagelse på knøtte-cup i regi av ulike klubber i Oslo/Akershus/Buskerud som gjelder før man begynner med seriespill på 7’er bane 1-2 år senere.

I dag er våre yngste medlemmer ca 6 år og våre eldste utøvere har passert 65 år – så vi kan i sannhet si at bandy kan utøves nesten hele livet.

I 2021 teller vi ca 120 medlemmer, men har et sterkt ønske om å bygge klubben/avdelingen videre. 

Våre farger

Våre farger er rødt og hvitt, - med hvit hjelm, rød og hvit trøye, rød bukse og hvite strømper