Poengdeling i serieåpningen

Det så lenge ut til å holde, men en sen utligning av Bygdø Monolitten gjorde at kun ett poeng ble igjen på Haslumbanen i årets serieåpning.

2018-04-19
MSA

Haslum 1–1 Bygdø Monolitten 2

Haslum kunstgress

16.04.2018 20:15

 

Etter at den opprinnelige serieåpningen borte mot Rommen 2 ble utsatt, var det en heltent gjeng Rødsokker som inntok en nytint matte på Haslumbanen. Med sterke serieåpninger friskt i minnet, var både forhåpninger og forventninger høye; en oppfatning det var tydelig at også de mange oppmøtte delte (kødder ikke, det var noen folk altså!).

I første omgang er det vi som viser mest initiativ fremover, og forsøker å la kula gå raskt. Til tross for en del gode kombinasjonsspill og fine angrep, sliter vi litt med å spikre retningen vi vil at kampen skal gå i, og vi går til pause med 0–0. 

I andreomgang åpner vi ganske likt, men får hull på byllen midtveis ut i omgangen. Etter mange gode kombinasjoner på høyresiden begynner boksen å fylles opp med røde trøyer. Med ballen i beina veier Torje alternativene sine, før han med et ubetalelig lekkert innlegg finner Pål på bakerste stolpe. Ballen sniker seg inn ved stolperoten, og dit rekker ikke keeperen til Bygdø bort. 1–0! 

Vi kommer til noen brukbare muligheter fra distanse etter dette, men sliter med å skape de helt store målsjansene. Vi mister litt grepet om kampen, og etter hvert som klokka nærmer seg 90 minutter slipper vi Bygdø til flere og flere farlige dødballer. Det burde vi ikke, for med bare noen minutter igjen å spille havner ballen i nettet. Vi rekker ikke stort mer enn et avspark før dommeren blåser for full tid. 1–1 og poengdeling kjennes ganske surt, men vi får litt som fortjent også for ikke å diktere kampen på en tydeligere måte. 

Den eneste trøsten er at det er ny kamp på mandag. Og den skal vi vinne :)

Hør hvordan Bygdø Monolitten gjenforteller kampen her: https://www.vg.no/podcast/foppall/

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket