Vårens vakreste eventyr!

Da er Fotballsesongen 2015 godt i gang og det er på tide å betale treningskontingent! 

2015-05-28
rannveigfotball
Fotballsesongen 2015 er nå godt i gang og vi håper alle lagene har hatt en hyggelig start på sesongen.
For å drifte all sportslig aktivitet i klubben er treningskontingenten en viktig inntektskilde for klubben. Disse treningskontingentene er nå fastsatt og det er nå lagt til rette for å betale denne treningskontingenten via vår hjemmeside www.haslumfotball.no.
 
I grunnlaget for sesongens treningskontingenter er det bl.a. lagt inn kostnader til klubbens administrasjon, cuper/seriespill, forsikringer, utstyr (drakter, baller, isposer mm.), banedrift (leie og vedlikehold). Det er differensierte treningskontingenter for hver enkelte årgang. Disse satsene er knyttet opp til den enkelte årgang i betalingssystemet. 
Denne treningskontingenten gjelder sommersesongen 2015 (for de som også trener om vinteren, kommer det en egen vintertreningskontigent på vinterstid))
 
Det er også sendt ut en egen infomail (via ÅK-ene) om hvordan prosedyren for betaling av årets treningskontingent skal være. Betalingen vil bli gjennomført via Weborg (der man også betaler klubbens medlemsavgift)
 
Da årets fotballsesong er godt i gang ber vi alle betale treningskontingenten så snart som mulig (når dere har fått all nødvendig info.)
Til info må man også betale en egen medlemskontingent (kr. 400.-) til Haslum IL for å være medlem i klubben.
 
Mvh
Haslum Fotball
 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket