3 Haslumlag i årets Dana Cup

Dana Cup i Hjørring er en av verdens største fotballturneringer for barn og unge. I år tok 3 Haslumlag turen til Danmark.  SISTE: Haslumjentene (2001) nådde finalen i B-sluttspillet, men tapte 3-1 for et tysk lag. Vi gratulerer !

2015-07-22
Sveinerik

For mange unge fotballspillere er sommerferien ikke bare fri fra skolen, men vel så mye deltagelse på en eller annen fotballturnering, i inn- eller utland. Mange velger Norway Cup, men for de som ønsker flere utenlandske motstandere, er Dana Cup i Hjørring et yndet reisemål. Denne turneringen har blitt arrangert hvert år siden 1982 og er kjent som en turnering av ypperste kvalitet.

I år har 3 Haslumlag tatt turen til Dana Cup der kampene braket løs tirsdag 21.juli. Våre 2 guttelag (G17 og G16) møtte tøffe motstandere, noe som resulterte i 1 uavgjort og 3 tap. Vårt jentelag i klasse J14 er nok det laget med størst ambisjoner i turneringen, og dag 1 resulterte i en storseier (7-1) mot et tysk lag og deretter et knepent tap mot et veldig godt norsk lag (Egersund). Jentene har fortsatt ambisjoner om å komme seg videre til et A-sluttspill, og med hele 80 lag i klassen vil dette i såfall være en stor prestasjon. 

Det rapporteres om stor stemning og mye fotballglede fra alle 3 Haslumlagene i Dana Cup. Vi ønsker de lykke til videre i turneringen !

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket