Stemningsrapport fra dag 2 under Norway Cup

Lite kan måle seg med en solfylt dag på Norway Cup. Slik ble mandagen. Resultamessig endte det med 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap for Haslumlagene. Stemningen var på topp både på og utenfor banene. SISTE: 2 lag til A-sluttspill, 1 lag til B-sluttspill.

2015-07-27
Sveinerik

Norway Cup 2015 har satt deltagerrekord med hele 1639 lag og 32.000 spillere fra 52 forskjellige nasjoner. Det skal totalt spilles ca. 4200 kamper, de fleste på Ekebergsletta, men også flere andre fotballsletter rundt omkring i Oslo tas i bruk denne uken. Årets Norway Cup er den 43. i rekken.

Selv om været har vært ustabilt den siste tiden viste mandagen seg fra sin beste side, noe som satte sitt tydelige preg på stemingen, både blant spillerne og alle foreldresupporterne. Norway Cup er så mye mer enn bare fotballen og kampene. Det merker man tydelig når man rusler rundt på Ekebergsletta under Norway Cup. Turneringen er et fargerikt fellesskap med deltagere fra hele verden.

3 Haslumlag har i år valgt å delta på Norway Cup, og alle lagene har virkelig fått vist seg frem de 2 første dagene. Før siste kamp i innledende runder (tirsdag) har alle lagene mulighet til å gå videre til A-sluttspillet. Alle lagene har representert Haslum på en veldig positiv måte, og det er også gledelig å registere alle foreldrene på sidelinjen.

Her er noen bilder fra mandagen:

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket