Haslum Fotball søker trenere til ungdomsfotballen

Haslum Fotball vokser stadig i antall spillere og lag og med ny kunstgressbane i disse dager har vi klare planer om å styrke satsingen på ungdomsfotballen i klubben. Vi søker derfor nå etter interesserte trenere for flere av våre jente- og guttelag.

2015-09-02
Sveinerik

Haslum Fotball har en klar visjon som en kvalitets breddeklubb, nemlig flest mulig - lengst. For å kunne lykkes med dette er vi avhengig av å kunne tilby gode treningsmiljøer oppover i ungdomsfotballen, både på gutte- og jentesiden. Vi ønsker derfor flere trenere, både gutter og jenter, i vårt trenerkorps på mange av våre ungdomslag.

Interesserte kandidater kan kontakte daglig leder Svein Erik Hope på mail svein.erik@haslumfotball.no eller mob. 90860779 for mer informasjon.

Vi vil legge forholdene godt til rette for at man skal kunne få god trenerutdanning og oppfølging i et hyggelig fotballmiljø.

Vårt anlegg inkluderer bl.a. 2  11 `er kunstgressbaner og Gjønneshallen (en stor 7 `er kunstgressbane) som benyttes til innendørstrening gjennom hele året, samt klubbhus og garderober i tilknytning til anlegget.

Nøl ikke med å ta kontakt !

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket