Vår nye kunstgressbane er nå åpnet

Søndag kveld kl.18.00 var det Champions League - steming på Haslumbanen da vår nye kunstgressbane ble tatt i bruk for første gang. Snorklipping, flotte mål og sjokoladekake til alle etter kampen var noen av ingrediensene i denne G13-kampen.

2015-10-05
Sveinerik

Den som venter på noe godt...  Mange Haslumspillere har ventet med lengsel på at den gamle grusbanen skulle bli omgjort til en flunkende ny kunstgressbane, og søndag 4.oktober var tiden kommet til at vi kunne spille den første kampen på denne nye, flotte banen vår. Den første kampen som ble spilt var mellom Haslum og Heming i klasse G 13 år, og denne sesongen spiller 13-åringene 9-er fotball, så den første kampen på banen var en 9-er kamp. 

Spenningen var selvfølgelig ekstra stor før denne kampen, noe som ble ytterligere forsterket med innmarsj og snorklipping før kampen, og da flomlyset ble slått på, kom også Champions League -stemningen til Haslumbanen. Mange flotte mål og sjokoladekake etter kampen satte ytterligere spiss på denne kvelden.

Vår nye kunstgressbane er nå klar til full bruk, noe som vil medføre at mange lag og årganger vil få mulighet til å trene (samt spille årets siste seriekamper) på en av våre 2 kunstgressbaner. Vi har kanskje en liten måned igjen før vinteren setter inn og det blir vanskelig å trene ute. Denne perioden ønsker vi å bruke best mulig, slik at flest mulig lag, årganger og spillere skal få seg noen treninger på kunstgress (etter det er det Gjønneshallen eller gymsaler som gjelder). Mange årganger har allerede blitt tildelt treningstid fremover, men det er plass til flere. De lagene som foreløpig ikke har fått tildelt tid, men ønsker det, kan sende mail til svein.erik@haslumfotball.no  Vi ønsker selvfølgelig mest mulig aktivitet på begge kunstgressbanene våre frem til vintersesongen starter opp.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket