Klubbdommerkurs 8. april

Alle fortjener at kampene dømmes rettferdig og i henhold til reglene!  Da må reglene læres!  I tillegg til de yngre Klubbdommerne er det derfor ønskelig at Trenere og Lagledere/foreldre setter av to timer til å lære seg reglene!

 

2015-03-06
ragnarhaslum

I år er det 2000-årgangen som skal ha obligatorisk klubbdommerkurs.  Det er obligatorisk fordi vi mener alle spillerne i Haslum IL skal ha rimelig god kunnskap om fotballreglene, samt en god forståelse av dommerens (ofte vanskelige) situasjon der ute på banen!  Det er oppdragende både mhp å IKKE klage på avgjørelser og forstå hva som er lov/ikke lov.  Selv om det er noe ulike regler i Barne- og Ungdoms/voksenfotballen er det aller meste fortsatt likt!

I tillegg til Klubbdommerne som skal utdannes, er det mange foreldre (trenere/lagledere spesielt) som bør ta dette kurset.  Også de bør kunne reglene slik de ER – ikke bare slik man TROR de er.   Så kan man også hjelpe Klubbdommerne i egne kamper – eller stille som dommer selv dersom det ikke er klubbdommer på kampen. 

Alle fortjener at kampene dømmes rettferdig og i henhold til reglene!  Da må de læres!

Så – hermed inviteres lagledere/trenere i Barnefotballen til Klubbdommerkurs:  

8. april klokken 18:00 i 3. etasje/ADM-bygget (Idrettsbarnehagen) - vi er ferdige ca 20:00

 

Klubbdommer

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket