Oppstart 2009-årsklassen

Oppstarten for 2009-årgangen i Haslum Fotball er nå klar. Vi avholder informasjonsmøte for alle interesserte foreldre onsdag 9.september kl.19.00 i admbygget til Haslum IL (over idrettsbarnehagen.)  Alle 2009-foreldre er hjertelig velkomne !

2015-08-27
ragnarhaslum

Så er tiden kommet for å starte opp en ny årgang fotballspillere, både jenter og gutter, i Haslum Fotball og vi håper flest mulig foreldre har mulighet til å stille på vårt infomøte ifm. oppstarten, men dette er selvfølgelig ikke avgjørende for å kunne være med fremover.

2009-spillerne vil deretter bli invitert til 3 fellestreninger i regi av klubben. Disse treningene vil bli avholdt torsdagene 10,/17/24.september kl.17.00  - 18.00 på vår flunkende nye kunstgressbane på Haslum.

Haslum Fotball er en stor, lokal breddefotballklubb som pr. dag består av ca. 80 lag og ca. 750 spillere. For hver ny årgang som starter opp kommer det 70-90 nye fotballspillere til klubben, så klubben er i sterk vekst. Heldigvis er vi i vekst også på anleggssiden og får i disse dager en ny kunstgressbane på Haslumanlegget.

For mer info om Haslum Fotball: www.haslumfotball.no

Klubben er avhengig av et sterkt foreldreengasjement for å drive all aktivitet i klubben. Nærmere info om opplegget vil bli gitt på foreldremøtet.

Velkommen til Haslum Fotball !

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket