Regler for 11'er fotball

Her ligger oppdaterte fotballregler for 11'er-fotball

Nyheter

I dag lørdag 9. april startet fotballsesongen på Haslumanlegget!  Første helgen av Haslum vårcup skapte masse liv på anlegget - ikke bare var begge våre kunstgressbaner fullt belagt - det var stor aktivitet på to baner på Nadderud også!  Se bildene!

09.04.2016
- ragnarhaslum

Kurset avholdes 6. april i ADM-bygget.  

2001-årgangen deltar som en viktig del av spillerutviklingen sin - men i tillegg oppfordrer vi alle trenere og lagledere i Barnefotballen å delta!   Lær reglene skikkelig!   Så kan dere steppe inn når det er behov!

13.03.2016
- ragnarhaslum

Da er det klar for høstens Trener C-kurs!   Disse kursene er kjempebra og er basis i all virksomheten vår.  Det er her vi bygger og sikrer kvalitet hos trenerne - som de kan overføre til spillerne!  Meld dere på - og GI SPILLERNE EN BEDRE TRENER TIL JUL!!

23.09.2015
- ragnarhaslum

Lørdag 23. mai gjennomførte Røa's Toppseriekeeper Kirvil en super keeper-samling med ivrige Haslum-keepere!  To gode økter ble gjennomført med entusasme og brede smil!   Søndag 7. juni er det mulig å være med på keeper-samling igjen - bare å melde seg på!

30.05.2015
- ragnarhaslum

Endelig!  Nå skal vi gi alle målvaktene i Haslum en skikkelig treningssamling - kun for dem!  

Vi inviterer alle keepere i fotballen - over 9 år - til treningssamlinger lørdag 23. mai og søndag 7. juni.  Hold av tiden!

Egen påmelding til hver samling.

03.05.2015
- ragnarhaslum

Det etterspørres mer direkte oppfølging av treningene.  Det er bra!  Men - vi har få ressurser. Trenerforum avholdes for å nå fram med motivasjon og øvelser til trenerne tvers av årsklassene. Derfor er det viktig at dere stiller opp!

03.05.2015
- ragnarhaslum

Da er også Barnefotballsesongen i full gang!  Ikke før har vi avsluttet vår egen Champions League så er vi i gang med årets seriespill for våre 40 gutte- og 19 jentelag i alderen 7-12 år!  Ungdoms- og seniorfotballen er allerede i full gang!

29.04.2015
- ragnarhaslum

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket