Regler for 11'er fotball

Her ligger oppdaterte fotballregler for 11'er-fotball

Nye regler i Barne- og Ungdomsfotballen

NFF har vedtatt nye regler for Barne- og Ungdomsfotballen.  I Oslo Fotballkrets er regler om ekstra spiller og pressfrie soner i Barnefotballen innført fra sesongstart 2014.  Det er heller ikke tillatt med tilbakespill til keeper.  Som med feil innkast skal dommer først rettlede - og kun ved gjentatte feil skal det reageres med frispark (fra midtlinjen). 

I 2015 er det innført 9'er-fotball.  I vår krets spilles 9'er på tvers av en 11'er-bane med 7'er-mål.  Ellers er reglene som for 11'er.

NFF har laget et bra hefte med oversikt over spillereglene i de ulike formene for Barnefotball.  Der finner dere også en tabell som sammenligner med 9'er og 11'er.  Dette fine heftet finner du her:  Regler Barnefotball fra 2015

Oversiktsmatrise  spilleformer 20mars2015

Nyheter

I dag lørdag 9. april startet fotballsesongen på Haslumanlegget!  Første helgen av Haslum vårcup skapte masse liv på anlegget - ikke bare var begge våre kunstgressbaner fullt belagt - det var stor aktivitet på to baner på Nadderud også!  Se bildene!

09.04.2016
- ragnarhaslum

Kurset avholdes 6. april i ADM-bygget.  

2001-årgangen deltar som en viktig del av spillerutviklingen sin - men i tillegg oppfordrer vi alle trenere og lagledere i Barnefotballen å delta!   Lær reglene skikkelig!   Så kan dere steppe inn når det er behov!

13.03.2016
- ragnarhaslum

Da er det klar for høstens Trener C-kurs!   Disse kursene er kjempebra og er basis i all virksomheten vår.  Det er her vi bygger og sikrer kvalitet hos trenerne - som de kan overføre til spillerne!  Meld dere på - og GI SPILLERNE EN BEDRE TRENER TIL JUL!!

23.09.2015
- ragnarhaslum

Lørdag 23. mai gjennomførte Røa's Toppseriekeeper Kirvil en super keeper-samling med ivrige Haslum-keepere!  To gode økter ble gjennomført med entusasme og brede smil!   Søndag 7. juni er det mulig å være med på keeper-samling igjen - bare å melde seg på!

30.05.2015
- ragnarhaslum

Endelig!  Nå skal vi gi alle målvaktene i Haslum en skikkelig treningssamling - kun for dem!  

Vi inviterer alle keepere i fotballen - over 9 år - til treningssamlinger lørdag 23. mai og søndag 7. juni.  Hold av tiden!

Egen påmelding til hver samling.

03.05.2015
- ragnarhaslum

Det etterspørres mer direkte oppfølging av treningene.  Det er bra!  Men - vi har få ressurser. Trenerforum avholdes for å nå fram med motivasjon og øvelser til trenerne tvers av årsklassene. Derfor er det viktig at dere stiller opp!

03.05.2015
- ragnarhaslum

Da er også Barnefotballsesongen i full gang!  Ikke før har vi avsluttet vår egen Champions League så er vi i gang med årets seriespill for våre 40 gutte- og 19 jentelag i alderen 7-12 år!  Ungdoms- og seniorfotballen er allerede i full gang!

29.04.2015
- ragnarhaslum

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket