Første seriekamper spilt!

Da er også Barnefotballsesongen i full gang!  Ikke før har vi avsluttet vår egen Champions League så er vi i gang med årets seriespill for våre 40 gutte- og 19 jentelag i alderen 7-12 år!  Ungdoms- og seniorfotballen er allerede i full gang!

2015-04-29
ragnarhaslum

Årets første barnefotballkamp ble spilt mellom Haslum 3 og Bærum på Gjønnes Grus 5'er A.  Full trøkk fra start på velpreparert bane!

Begge Gjønnesbanene var nymerket og fremstod med godt jevnt underlag etter at Bærum kommune sloddet banen for noen dager siden.  Merkingen stod Svein Erik og Jakob for!   Knallbra!

En time senere var Haslum Jenter 12 i full gang mot Heming på Haslum Grus 7er - og dermed er begge grusbanene våre i bruk.  Det skal i år avvikles 187 kamper i Barnefotballen før sommerferien og 156 kamper på høsten.  De siste kampene er ikke ferdig spilt før 13. oktober - så det blir en rekordlang sesong!  Seniorlaget og noen av de 13 guttelagene og 6 jentelagene i Ungdomsfotball/junior har allerede startet sin sesong på Kunstgressbanen.  Totalt er det 57 guttelag og 25 jentelag i seriesystemet i år!  

Den planlagte oppgraderingen av grusbanen til kunstgress gjør at vi må være forberedt på at grusbanen ikke kan benyttes i perioder av sesongen. Vi har derfor flyttet alle 5'er-kamper til Gjønnes Grus for å unngå omberamminger i seriesesongen - og å kunne konsentrere oss om å gi et godt tilbud der.  

7'er-kampene som er satt opp på Haslum Grus vil bli flyttet når vi vet dato for arbeidets start.  Da er planen å flytte kamper til den nye 7'er-banen ved Nadderud Arena. Den er ikke meldt klar enda - men vil bli det ganske snart.  Da vil vi få noe tid der - både til kamper og trening. 

Det gjeldende oppsett over alle kamper i Barnefotballen finner dere HER!

Husk at informasjonen i FIKS ikke er korrekt - det er siden over som er "facit"!  

Alle avlysniger/flyttinger må meldes til r.d.wik@online.no slik at oversikten fortsatt er korrekt.  Der det er oppsatt klubbdommer må denne varsles av lagleder ved avlysninger/flyttinger!

i%20gang%2028apr15_2.jpeg


 
 
 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket