KEEPERSAMLING - ny mulighet 7. juni!

Lørdag 23. mai gjennomførte Røa's Toppseriekeeper Kirvil en super keeper-samling med ivrige Haslum-keepere!  To gode økter ble gjennomført med entusasme og brede smil!   Søndag 7. juni er det mulig å være med på keeper-samling igjen - bare å melde seg på!

2015-05-30
ragnarhaslum

Det var 6 keepere som hadde funnet veien til Kunstgresset denne lørdagen.  En entusiastisk gjeng som sammen med Kirvil hadde to flotte treningsøkter med et bredt spekter av øvelser.  I pausen sørget Pia for mat og drikke til deltagerne!

Vi er overbevist om at dette er en samling som enda flere keepere vil ha nytte av å delta på - og 7. juni er det ny runde. Du behøver ikke ha vært med på forrige for å delta på denne runden!  

Vi har fått Kirvil Odden (Keeper for RØA/Toppserien) til å holde en egen keepersamling for alle keepere i Haslum IL (9-19 år – gutter og jenter).  

 

Kirvil%20Odden_cropped.jpg

Inndeling i grupper    10:00 - 10:15
Trening                   10:15 – 11:30
Hvile/mat/sosialt      11:30 – 12:30
Trening                   12:30 – 14:00

Alle aktiviteter blir på Kunstgresset.  Treningen vil ta hensyn til alder på spillerne så ved påmelding må vi få vite alder! 

Alle aktiviteter blir på Kunstgresset.  Treningen vil ta hensyn til alder på spillerne så ved påmelding må vi få vite alder! Det er sjeldent "fast keeper" i de yngste årsklassene - så alle de som synes det er gøy "å stå" er hjertelig velkommen!  

Pris per spiller per dag er 100,- som også dekker mat i pausen.

VERDENS BESTE KEEPERSAMLING!

Påmelding her:  Påmelding keeper-samling mai/juni 2015 

(for noen: trykk crtl samtidig som du velger linken i Internet Explorer)

Skriv gjerne ut og del med andre:  Flyer Keepersamling mai og juni 2015

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket