Haslum–Frisk Asker

1. mai er rett rundt hjørnet. Den rødeste dagen i kalenderen.

2018-04-30
MSA

Haslum kunstgress

30.04.2018 20:15

 

1. mai er rett rundt hjørnet. Den rødeste dagen i kalenderen. Dagen for alle jentene og guttene på gulvet. Dagen for de som kjempet frem 8-timers arbeidsdag, 8 timers frihet og 8 timers hvile. Dagen for dem som gikk i krigen mot makta og eliten – det er en dag verdt å feire.

Nå skal ikke vi trekke parallellene for langt, men i dag, mandag 30. april, møter vi Frisk Asker på Haslum kunstgress, et lag som har vunnet majoriteten av sine kamper og tatt pallplass på tabellen. Lenger ned finner vi en hardtarbeidende gjeng, som på lik linje med sine arbeidskamerater på 1800-tallet har fått dårlig betalt for arbeidet sitt. 

I anledning 1. mai-feiring skal denne trenden snu, med røde skjerf og røde sokker skal vi slå et slag for alle i rødt!

Kiosken er åpen, tælen har snart roet seg, og snøen har smeltet såpass at det skal være mulig å få en ok tilskuerplass. Ta turen og støtt Haslum Menn Senior A – bedre kjent som Haslum Redsox – til årets første tre-poenger! Og bli gjerne med oss til arbeidernes høyborg, Youngstorget, for en iskald gjæret hvete/bygg-drikk etter matchen.


Ønsker du å stille i rødt i kveld? Førsteklasses Haslum Redsox-skjerf fås kjøpt på kampen. Vipps 100,- til 45452580 og merk med navn.


Troppen som stiller:

Keeper: Sneddon

Forsvar: Bjerke, Vessel, Erlend, Dennis, Haakon, Kr. Sandvik, Vu.

Midtbane: Torje, Gade, Gull, Tor.

Spiss/Ving: Pål, Jonas, Balder, Thao, Afo, Armu.

 

 

Forza!