Sikret poengdeling på overtid

Det så lenge ut til at serieleder Høvik skulle stjele 3 poeng på Haslumbanen, men dramatiske sluttsekunder gjør at vi fortsatt står ubeseiret i årets sesong.

2018-05-10
MSA

Haslum 1–1 Høvik
Haslum kunstgress
07.05.2018 20:15

Etter å ha vunnet de to siste matchene var det et heltent Haslum-lag som skulle ta imot Høvik i sesongens første lokaloppgjør. Med 5 poeng opp til serielederne (og en kamp mindre spilt), kom også matchen til å ha betydning for å kunne henge med i toppen.

Innledningsvis så det ikke ut som at vi tok dette helt på alvor. Vi lot oss presse knallhardt bakover, og slet med å spille oss skikkelig ut. Heldigvis innså vi at det ikke var like gøy å se på at Høvik spilte fotball, og begynte etter hvert å holde ballen i eget lag i stedet. Det betalte seg i tidvis fint kombinasjonsspill, noen gode innleggsmuligheter og et par målsjanser. Vi ble mer solide bakover, og Høvik mindre farlige fremover. Vi går til pause på 0–0, men kjenner at vi er på rett spor.

Vi fortsatte å trøkke til i andre omgang. Vi kom til mange fine målsjanser, men slet med å konverterer de. Det straffet seg, og Høvik tok ledelsen alene med keeper etter en effektiv kontring. Irriterende. 

Derfra og ut handlet det meste om Haslum. Vi skapte sjanse på sjanse, men ballen skulle bare ikke mål. En utvisning og noen skader ga dommeren grunn til å legge til en del tid. Heldigvis. For med sekunder igjen å spille får vi en corner. Hjørnesparket klareres, og vi får et nytt innleggsforsøk. Legget stusses på bakerste, der Balder har holdt igjen på kanten sin. Heldigvis. Han runner mannen sin lekent og slår et nytt innlegg. Denne er vi heldigere med, og det koker rimelig bra når Armu prikker inn kula og sikrer utligningen.