Vinterligaen - referat kamp nr. 2

Arena Hosle 13.desember - Førjulstid, i mangel på snø, fotballkamp!

2015-12-14
fotballj2004

Ny kamp i vinterligaen, vi varmer opp mens vi venter på lyset. Lyset skrus på, trenere og mange Ivrige foreldre føler nesten CL hymnen. Spent på hva som venter.

Dommeren blåser i gang kampen, ØHIL dominerer. Var ikke lyset hos Haslum slått på?  Det er glatt og litt vanskelige spilleforhold. Benedicte som keeper har allikevel god kontroll. Som en sparepære våkner våre jenter, pasningene sitter bedre, løpene blir gjennomført og vi følger opp med "UT med laget". (Særlig med litt hjelp fra brøleapen på motsatt side). Nils bytter og Nicos skyter. Det ble mål i dag også. Vi er flinke og foreldrene fornøyde. Corner er også mål før pause.

Vi starter med samme laget i andre, bytter keeper. Sparepæra er skrudd av, Hallogenlampa lyser.  Ett år eldre jenter sliter. Vi dominerer. Corner er mål i andre også, vi slurver litt men mye bra spill og jobbing. Der er kaldt og Gøy! Flere mål begge veier, vi putter mest :). Vi kommer ut av telling, håper en god ung dommer har kontroll. Vi spiller med tabell sier jentene, hææ? sier trenerne. Innsats, pasninger og å ha det gøy er det som fortsatt teller.

Glade går vi hjem, -jula kan komme og det uten at Haslum j04 har gått på en eneste vinterliga-smell!

Topp jenter! Flott ivrige foreldre!

Trenerne, nok en gang stolte og imponerte!