Vinterligaen - referat kamp nr. 3

Blir det kamp i dette snøværet?

Joda, Holmen har fikset gode forhold tatt snøen i betraktning. Brøyting gjør at kampen er litt utsatt, rekker vi Tour de Ski?

2016-01-10
fotballj2004

Tidenes lengste oppvarming blir det for 12 haslum jenter før siste kamp i gruppespillet i vinterligaen.

Haslum er på fra start med gode sjanser. Teknikkøvelser på snø har vi ikke hatt anledning til å trene på, da blir det litt rot, men vi er der og det er det viktigste. Skudda går som alle forstår dessverre ikke i mål. Holmen fyrer fra langt hold og over vår ellers så gode keeper Lena. Vi havner litt bakpå og nøler litt i resten av omgangen. Skal jeg ta ballen eller skal nærmeste medspiller? -motstanderen tar den......

Det snakker vi om i pausen og de første 10-15 minuttene av andre omgang er strålende. Full innsats, på tærne, spiller ball og scorer mål. Corner direkte i mål, ikke bare for Exeter, men også Haslum. Kjempe!

Holmen presser oss høyere og skjønner at Haslum har en strategi om å dytte ballen ut til Forsvaret,  hver gang! Det vet vi at vi kan bli straffet  for og dette medfører at både forsvar og keeper føler litt stress og kan ha litt negative opplevelser. Det vet vi trenere, men det er det som gjør oss flinkere til å spille ball. Og pasninger er vi opptatt av, fortsatt! Celine har noen avgjørende redninger. Holmen scorer dog noen mål og spiser opp Haslums forsprang og tar ledelsen.

Innsatsviljen viste seg blant annet gjennom Benedictes fantastiske løp hjemover med en avgjørende sklitakling. Litt for tøff synes dommeren, men godt jobbet av vår jente. Med 30 sekunder igjen får jentene og ikke minst Mari nok en gang belønning for har jobbing og ballen går i mål....Jenter og foreldre jubler.

Holmen og Haslum deler søsterlig og feirer begge som vinnere!!! og trenerne på begge lag er fornøyde.  Holmen er imponert over våre ett år yngre jenter.

Så over til foreldrene, godt oppmøte og mye engasjement. Fantastisk å høre et felles ååååååå når vi skyter utenfor. Strålende!

Ny kamp i vinterligaen kommer.....først trening i morgen.

Hilsen Nils og Sverre