Referat 1. seriekamp 9'er - 14.april

Første seriekamp på hjemmebane. 9'er og 12 jenter stilte klare og spente!

2016-04-15
fotballj2004

Første seriekamp, vinterligaen er nesten glemt. Vi hilser og tøyser litt med dommeren. God stemning blant våre 12 jenter. Litt nye regler, hvem er kaptein? Hvordan hilser vi før og etter kamp? Vi følger ihvertall fair play!

Banen er tørr, ballen går trått. Vi begynner allikevel bra. De tre i forsvar spiller strålende, Tara i mål har lite å gjøre. Noen på midten bruker kroppen, det snakket vi om før kampen. Bra! Ballen går litt sent, men vi prøver å spille pasninger og det liker vi. Røa får litt å slite med, vi treffer mål, men mest i stenger og på keeper. Endelig sitter den. Flotte løp i kontringsfasen, litt for ivrig noen ganger. Offside! Det gjør ikke noe. Forsvaret står opp og Tara har fortsatt litt lite å gjøre! Vi er best. Røa må starte to ganger fra midten i første omgang.

Fortsett å jobbe og vi skal prøve å spille Louise igjennom var beskjeden i pausen. Ballen går veldig trått så drypper det litt regn fra oven. Ballen går raskere, men vi utnytter det ikke. Det flyter ikke helt og vi er vaksinert mot å skyte. Ballen skal gås i mål. Vi er uansett nære og tilslutt sitter den, for Louise. Jippi! Josefine i mål får litt mer å gjøre, det løser hun fint. En liten misforståelse i Forsvaret og Røa får  en gratis sjanse. Pytt pytt slikt skjer. Kampen blåses av, av en god og voksen dommer. Vi kan juble!

Vi takker av kampen som før, det gikk greit det jenter....går det egentlig an å hilse feil..,??

Takk til flotte jenter og deres gode innsats. Mange Foreldre, noen bekjente og et par  bikkjer stilte også. Det setter vi trenere stor pris på. God sesongstart.

Til helga er det BVH Cup! Og sosialt arrangement. Vi gleder oss!!!