BVH jentecup 16. april og grillfest!

Tradisjon - BVH Cup!

19 jenter klare til 6 kamper. Torden og Lynet.... Blir det smell og gnister i dag?

Tidlig påen er vi ihvertfall! Vi starter cupen denne lørdagen.

2016-04-17
fotballj2004

Torden først, Tilde debuterer i fotballdrakt. Vi kjører Marit Breivik metoden. Nicoline og Petrine med dagens første oppgave. Skikkelig oppvarming og konsentrerte jenter. Dette lover bra.

Og ender bra.......innsats, konsentrasjon og mål. Flott start

Så Lynet. Ida sin debut! Også her Marit Breivik metoden. Små gnister og bra innsats fra start. Haslum med bra kontroll mot et godt Bærum lag.  Lena scorer med feil fot...flott. God start for Lynet også. Berømmer godt hodespill....!

Torden med ny kamp. Og slår ut i full gnist mot et svakt hjemmelag. De første 10 minuttene var fantastiske! Lekestue..dessverre.

Lynet møter motstand i sin andre kamp. Prøver og prøver uten at den siste pasningen sitter. Hodespillet er nesten mål. Høvik er farlige på kontringer. Lynet prøver og prøver og tilslutt så sitter'n. Njål har målet på film.....bra kamp jenter og imponerende tålmodighet. Nikk er vel mål snart.(Lina og Mille?..)

Siste kamp for Torden. En irriterende slapp utgave de første 10 minuttene....Høvik er best og vi sliter, hva skjer a.......jo sparepæra lyser plutselig for fullt......plutselig innsats, vilje og tæl. Petrine er rå i mål og tilslutt klarer vi å snu kampen........å joda på en Nikk.....kjempekast av Celine og Benedicte header ballen i mål. Fryktelig svakt og fryktelig sterkt i samme kamp. Imponerende å snu dette jenter!.....

Lynet med sin siste kamp. Gode, samspilte og lekne får start. Lærte dere noe av Torden sin svake start...!? Morro å se jenter. Nydelig  mål etter fine pasninger. Josefine med sitt andre med venstre....Corner er også mål Mille og Mari!.....Tara med fantastiske innkast. Ida er nære sitt første mål. Flott!

Jenter, dere er flinke når dere gidder. Jenter, det er morsomt å se på dere. Jenter, dere står på.

Jenter, dere klumper dere. Jenter, dere er snille og oppmerksomme på hverandre. Jenter, dere er topp!

Medalje til alle etter siste kamp. Spesielt takk til jentene som ville stå i mål. Elisabeth i to kamper! Mange Stolte foreldre i BIP Hallen i dag også. Morro med slikt engasjement!!!!! Danke!!

Kvelden ble avsluttet med sosialt arrangement hos Louise. 21 flotte jenter med grilling, is og lek.

Takk til Njål og Louise.

 

Hilsen Trenerne