Referat seriekamper uke 16

Oppvarming i solskinn og vind, kampstart i skyggen - kunne konstatere at det fortsatt er bikkjekaldt når sola forsvinner....

Men jentenes innsats varmer:)

2016-04-22
fotballj2004

Referat 7'er Haslum-Frigg

Sola skinner, det er smak av vår. 8 jenter stiller klare til årets første kamp i kortermet drakt og shorts......deilig og varm oppvarming, Ups sola forsvant og varmen ble borte. Grrrrr kaldt på Haslumbanen.

Banen er tørr og ballen går tregt. Innsatsen er det derimot ikke noe å si på. Vi løper mest og best. Noen ganger sitter spillet, pasningene og det varmer. Forsvaret er topp og Lena som "målmann" tørr å stå opp. Pasninger, innsats og tæl gir noen fine mål. Andre ganger går den utenfor, bra forsøk roper vi fra linja.  Magne, vår gode dommer, blåser av omgangen og vi er fornøyde med den.

Fortsett slik er beskjeden i pausen. På tærne, ikke hæla.

Ikke vet jeg hva som skjedde. Plutselig var pæra skrudd av, ikke en sparepære å se engang....Frigg utnytter det. Var det så kaldt i pausen jenter...........så en liten gnist, var det Frida's forsvarsspill? Emilia følger etter, Ida løper mer, Vår løper alltid og spillet mellom Josefine og Lina sitter. Iben spiller som i første omgang, vi er på gang igjen.......Haslum er på, med skudd, finter og dribleraid. På linja så Per en stupheading mulighet ......, det ble et skudd, ikke i mål, men nære var det. Vi lykkes bedre og tar over spillet fullstendig. Da blir vi belønnet jenter, med det som dere mener teller mest...mååååååål!

Topp i lange perioder, svakt i noen korte perioder. Ikke så rart, årets første 7-er kamp i serien.

Kalde, glade og stolte drar vi hjem. Foreldre og spillere med mere og varmere klær i neste vårkamp.......tenker en trener i stillongs......

 

Referat 9'er Jardar-Haslum

8 04-jenter og 3 innleide 03-jenter stilte på Bjørnegård kunstgress til kamp mot Jardar. Oppvarming i solskinn og vind, kampstart i skyggen - kunne konstatere at det fortsatt er bikkjekaldt når sola forsvinner. Jentene var imidlertid varme fra start, og spiller stort sett hele kampen med pasningsspill som varmer en lagleder. Sparepærene var lagt igjen hjemme, og bortsett fra en liten periode i 1. omgang der det ble dimmet litt ned, var det bra innsats. Store rom på sidene ble utnyttet, men kan fortsatt utnyttes i større grad. Som vi trente på sist trening ble det litt flere skudd enn tidligere kamper i år, både utenfor, i stang og tverrligger, og i mål - fortsatt kan vi imidlertid skyte mer. Mange bra løp av hurtige kantspillere, samt glimrende keeperinnsats av Petrine og Elisabeth, gjorde også sitt til at det ble nok en bra kveld på fotballbanen.

....Haslum scoret for øvrig flere mål enn motstanderen, bare så det også er sagt :)

Takk til alle 11 spillere, og spesielt til Janne, Elisabeth og Pernille fra J03, som stilte på kort varsel og bidro til en bra kamp! Takk også til foreldre, som på en positiv måte støtter opp om laget!

 

Hilsen trenerne