Referat seriekamper uke 18

Kort mai-uke, men vi fikk klemt inn 2 stk 7'er kamper på hjemmebane...

-og jentene storspilte!

2016-05-09
fotballj2004

Referat 7'er Haslum 2 - Bærums Verk Hauger

9 jenter med full innsats i kamp i Gjønneshallen - Julia fikk i oppdrag å lede egentreningen for resten av jentene, som skulle spille kamp dagen etter.

Snakket før kampen om at ballen går fortere med pasninger enn dribling. Det skjønte jentene tydeligvis, mye bra pasningsspill. Mange mål også - så mange at motstanderlaget etterhvert fikk en spiller mer på banen - og scoret noen de også.

Bursdagsjenta Lina fikk bursdagssangen fremført med stor innlevelse både før og etter kampen - og alle på begge lag fikk smake på den utsøkte kaka som Eli stilte opp med etter kamp. Sånt blir det god stemning av - og BVH-treneren bemerket at han gjerne ville komme tilbake og spille flere slike kamper.

Referat 7'er Haslum - Asker 4

8 jenter på Haslums nye kunstgressbane i strålende vær - og klubbdommer. Etter noen minutter begynte pasningsspillet å sitte, og der satt det hele resten av kampen - noe som førte til mange vakre scoringer.

Vilde og Elisabeth storspilte i mål, Frida, Tara og Iben stoppet alt, Nicoline med godt driv fremover og bra jobbing bakover, Ida med flotte og målgivende pasninger, og Petrine med knallskudd (det var vel i krysset, Petrine?). Igjen fikk motstander tilbud om en ekstra spiller - ingenting stopper Haslum J04!

Takk til jentene og foreldre!

Hilsen trenerne