Referat seriekamper uke 19

Grusbukse byttet ut med shorts til sommervarmt fotballspill :)

2016-05-10
fotballj2004

Referat 9'er Lyn-Haslum

En sen kveld på Kringsjå, Sommeren er her, shorts, bøtte med vann og 11 Haslum-jenter klare til kamp. 

Spille ball, innsats og ha det morro var igjen ordene før start. Treneren oppfordret og utfordret jentene til å være på fra start. 

God kontroll, men allikevel daft fra start. Noen må gå foran og Mari jobbet og Vilde driblet og løp. Den gode venstre siden vår dro igang resten.  Flott. Sparepæra begynte å gløde og da kjenner alle resultatet. Innsats, pasninger og mål. Morro det. Corner ble også mål i første omgang. Trur det ble hattrick Nicoline. Louise også med fint mål etter fint spill. Forsvaret med full kontroll i hele omgangen og Lina tryggheten selv i mål. 

I pausen lærte jentene om overlapp. Klarer vi to er treneren stolt. Og i første angrep prøvde Celine seg på en overlapp pasning, Lina var dessverre ikke i posisjon. Det smittet over til Vilde og Mari...og en perfekt overlapp etter kun få minutter. C-moment jenter. Strålende. Haslum tar helt over. De få mulighetene Lyn fikk, stoppet en offensiv keeper i Linnea. -Linnea som også viste gode offensive og defensive takter som utespiller. Det klumpet seg litt i perioder, men samtidig mer back- og vingspill enn på lenge. Celine og Josefine løp og løp. Lina og Mari rundt på kantene. Julia løp på alt og Louise med flere prøver seg på overraskende skudd. Skuddtreningen viser seg. Nicoline eller var det en annen..med nydelig stikker til Louise. Julia med høyt press og skudd. Ble noen mål i andre også. Tara jobbet og var nære, en 1/2 omgang i mål. Ble vel litt kaldt i mål. Mille skal ha litt av æren for at vi holdt nullen for første gang i år. 

Jentene var lovet is hvis vi fikk til 2 overganger. Treneren så visst ikke begge, men etter en slik kamp blir det is på alle ved anledning.  

Topp oppmøte fra foreldre også på en kveld som begynte varm, ble litt kaldt, men spillet varmet!!!

Referat 9'er Haslum-Ready

11 jenter klar for den andre 9-er-kampen denne uken - denne gang på hjemmebane mot Ready, på vår nye og fine men litt "trege" kunstgressbane. Jentene våre var derimot ikke trege fra start denne gangen, Nicoline var på og nådeløs fra fløyta gikk - og det rant inn et par mål på kort tid. Frida og Emilia hadde sin første 9-er-kamp - fikk en liten påminnelse om offside før kampen, og debuterte med glans - Frida stoppet alt i forsvar og jobbet bra på midtbanen, Emilia som spiss posisjonerte seg godt og kom til flere målsjanser, og presset forsvaret til motstanderne til problemer, selv med smerter i benet i første omgang. Celine var virkelig på hugget i angrep, og lå i hele tiden på grensen til offside, som en spiss skal gjøre (ifølge dommeren ofte over grensen i første omgang). Hannah hadde imponerende driv på kanten, med flere susende skudd. Mille, Lina og Tara som vanlig solide i forsvar, med flere løp fremover med ball som skaper sjanser. Lena og Lina full kontroll i mål, Lena også med fine løp som spiss som resulterte i mange store målsjanser. Vilde med briljering på kanten som resulterte i fine innlegg midt foran mål. Anvendelige Petrine som kan spille på alle plasser på banen (inkludert keeper) er gull verdt, og jobbet hardt og bra hvor enn hun ble plassert.

Neste kamp blir det mer fokus på overlapp (som lagleder glemte å nevne før denne kampen) - for å synliggjøre at sidebackene faktisk er et angrepsvåpen, mao alle kan være angrepsspillere!

Bra innsats (med synlig bevis gjennom ansiktsfargen til jentene i pausen) med mye bra spill, resulterte i mange mål fra forskjellige målscorere!

En ekstra takk til Hannah Ropstad fra 03-gruppen, med verdifullt bidrag til at det ble nok en fin opplevelse.