Referat seriekamper uke 20

Vinterjakkene måtte frem igjen for publikummet, mens jentene løp seg varme i t-skjorter.

Røa var motstander i begge kampene denne uken,-og vi kan vel nesten si at det ble uavgjort...

2016-05-19
fotballj2004

Referat 7'er Haslum - Røa

9 flotte jenter med gode spilleforhold på "nye kunstgress" 18.mai. 

Spiller mot et godt Røa lag som vi også har spilt mot i 9-er/j03. Motstanderen ble lovet is hvis de puttet første mål....Og til tross for noen fine Haslum sjanser og skudd puttet Røa først, -ved hjelp av en Haslum jente.  Deretter et godt Røa skudd i mål over en god Elisabeth i mål.  Røa litt bedre enn Haslum i første. 

Haslum fikk en tøff andre omgang. Louise i mål reddet mye. Hun fikk hjelp av Forsvaret men ikke så mye hjelp fra midtbanen. Etter noen Røa mål kom Haslum bedre inn i kampen. Iben puttet et fint mål etter nydelig pasning fra Josefine. Flott spill!

Tap og vinn med samme sinn var kommentaren fra jentene etter kampen. 

Fin holdning det!

Hilsen Sverre

Referat 9'er Røa - Haslum

En regntung ettermiddag på Røa kunstgress, men 11 jenter med strålende humør lyser opp. Etter et par frafall pga sykdom stilte Petrine sporty opp på 10 minutters varsel.

En våt og rask bane var litt uvant for jentene i starten, men vi hadde likevel spillet, og presset motstanderen bra i angrep. Røa fikk så et par kontringer, og en rask spiss sørget for at vi fikk et par mål mot oss. Men så fant Mille (på egen hånd) ut at det var lurt å ligge tett opp i spilleren, og stjele ballen fra henne med en gang før hun fikk sjansen til å løpe fra oss - flott Mille!

Spennende kamp, masing fra lagleder om å bruke bredden, vi klumper oss til tider litt mye i midten, men etterhvert var Josefine, Vår og Vilde bevisst på å løpe ut på kantene når vi fikk tak i ballen, og backene slår ballen ut til siden istedet for inn i midten - Nicoline ser opp og fordeler baller ut på sidene. Flott! Mari med et par glimrende overlapp-løp i andre omgang. Lena scorer med nesa - vondt, men går over før kampen er over. Vår scorer mål på volley, vakkert. Celine scorer også, etter lekker assist fra Vilde. Louise løper og takler motstanderne i senk, både i angrep og forsvar - og Tara takler, ser opp og sender pasninger med stoisk ro. Innsatsen og spillet blir igjen belønnet med mange mål - og fire forskjellige målscorere.

Noen ting vi kan jobbe videre med i treninger er å fortsatt fokusere på å "åpne" spillet ved å bruke kantene - samt å utnytte de glimrende cornerne fra Nicoline.

Takk igjen for strålende innsats på og utenfor banen :)