Referat seriekamper uke 21

Både 7er borte og 9er hjemme er spilt. Mye bra!

2016-05-27
fotballj2004

Referat 7'er Høvik - Haslum

8 jenter med kjempeinnsats på Høvik kunstgress. Vilde og Vår kombinerte flott på høyre side gang på gang i første omgang, mens Tilde løp i posisjon på venstre kant og skapte seg rom. Ida startet som spiss og jobbet seg til flere store sjanser, bl.a. et flott skudd like over!

Frida og Linnea jobbet som helter i forsvar, det lille de ikke stoppet, ble stoppet av Lena i målet. Fremover på banen skapte vi store sjanser + mange fine cornere fra Vilde. Noen av sjansene ble også til scoringer.

Den største prestasjonen stod imidlertid Emilia for i andre omgang da hun som keeper reddet 4-5 ganger på noen få sekunder når det var kaos rett foran målet vårt - hun hoppet og slengte seg og ofret seg virkelig for å få tak i ballen - noe hun tilslutt klarte!

Det var en jevn kamp, også resultatmessig - ble noen omrokkeringer i andre omgang, som gjorde at motstanderen kom mer inn i kampen, og vi ble litt slitne. En innbytter er nok en for lite...

Referat 9'er Haslum - Heggedal

Ny kamp - mye bra og mye rart...

12 flotte jenter klare til kamp på Haslum. Nok en kald kveld for spillere og trenere. Var tydeligvis ikke så varmt når sola gikk ned allikevel....

Vi øvde på en "greie" på sist trening og sammen med to overlapp i hver omgang var det målet for kampen. Innsats, Morro og pasninger i tillegg.

Kampen begynner bra og en nesten "greie" ganske tidlig. Flott og en overlapp. Topp.

Vi klarte to overlapp i omgangen..bra. Vår var på hugget, veldig på hugget. Ble to fine mål. Louise i mål var sikkerheten selv. Og Mari, Mille og Tara flinke i forsvar. Midtbanen og angrep ikke helt med i motvinden.  Vi hang ikke sammen som lag i første omgang. Masse gode enkelt prestasjoner og ting som vi har øvd på, f.eks skudd. Vilde, Nicoline og Celine med fine forsøk fra lang hold. Det liker vi. Petrine holdt på å kjempe ballen i mål. Benedicte og Josefine så på hugget at det ble blåst noen offsider i mot. Bedre å gå i offside enn å ikke være på hugget. Elisabeth kriget og jobbet.

Det gjorde også motstanderen som var tøffe i kropp og språk. Ikke bra. Fine cornere og bra tilslag hadde Heggedal. Bra for dem og ikke så bra for oss. Vi ledet likevel klart til pause.

En kaotisk trener uten helt på kontroll setter opp laget rett før andre omgang. Vi tar kontroll og har full kontroll selv om vi fortsatt ikke spiller som et Lag....så en corner for Heggedal, flott redning av Elisabeth, men uten hjelp blir det en enkel oppgave for Heggedal spilleren. Det samme skjer rett etterpå og kaffen som treneren fikk (takk Stoffe) setter seg i Halsen. Noen rare brøl fra siden om at nå må vi våkne. Heggedal mener at vi er stresset, men vi roer oss ned og får igjen kontroll.

Nicoline gjør alt på egenhånd. Både Vår og Mille er nærme på corner. Bruk hodet neste gang jenter. Vi er forresten flinke på hodet på banen. Trur de fleste prøvde seg i dag. Foran mål trekker vi oss fortsatt. Så bruker Heggedal rommet bak Forsvaret og putter igjen. Neste gang er Elisabeth der og redder selv om hun fikk et kne i ansiktet. Bra jobba Elisabeth. Mille ofrer seg og det går Haslum's vei. Bra å avgjøre jevne kamper jenter. Og vi hadde en nesten-greie i andre også. Flott! Neste kamp sitter den.

Oppsummert, mye bra, mye rart. Som lag svakt, enkelt-presentasjoner som varmet i kulda. Spenning ble det.

Vi spilte mot et tøft lag, med en formasjon vi ikke fant ut av. De benyttet seg av vårt bakrom noen ganger. Når vi hadde presset hadde vi full kontroll. Så neste gang spiller vi som et lag jenter, men Energi og glede.

Takk til sporty foreldre, bror og besteforeldre pluss en hund med navn Jensen.

Hilsen Trenere