Referat seriekamper uke 23

Finværet og storspillet fortsetter...

2016-06-09
fotballj2004

Referat 7'er Haslum - Bærums Verk Hauger 2

9 jenter klare til ny 7-erkamp på det nye kunstgresset vårt. Da trenerne til motstanderne entret banen før kampen, merket de umiddlerbart at dette var et speielt dekke, og at ballen ville komme til å rulle sakte, noe de forberedet jentene sine på....bra observert. De var også mer på hugget enn oss i starten av kampen - egentlig store deler av første omgang - noe som førte til at vi kom et par mål under uten å ha scoret noe selv. MEN, og det er det gledelige, jentene prøvde å spille pasninger til hverandre hele tiden. Noen ganger mistet vi ballen - noe som er nødvendig for å bli bedre og lære mer. Andre ganger satt spillet så man rent ble rørt.

Mer på hugget i andre omgang - alle jobbet etterhvert knallhardt - og ble slitne og røde i ansiktet. Veldig bra! Fortsatte pasningsspillet, og kom etterhvert til mange store sjanser. Tilslutt be det også uttelling i form av mål også - og enda flere store sjanser. Jentene snudde kampen gjennom å jobbe hardt - samtidig med å fortsette pasningsspillet. Sterkt å snu kampen slik, jenter - fra å ligge under med 2 mål. (Men hvorfor vente til andre omgang? ;)

Hilsen imponert lagleder, Nils

Referat 7'er Bærums Verk Hauger 4 - Haslum

9 Haslumjenter klare til kamp på Hauger Grus i finværet. Motstanderen dukker ikke opp. Fortsatt litt tid igjen til kampstart. Så får vi beskjed om at kampen et flyttet til Bryn og gress. Full fart  i bilene og vipps var vi på Bryn.

Det skjedde noe med pæra i bilen(e), var den ikke skrudd i..? Makan til daff gjeng i sola!

Elisabeth i mål fikk ingen hjelp, vi var feilplasserte og løp i mellom. BVH putter tidlig, vi utligner på et kast og et flott skudd av Petrine. Så blir det nok et Haslum mål, ufortjent men det varte ikke lenge før vi var like langt. BVH virket gode nå...

Ikke vet jeg hva som skjedde, sparepæra ble skrudd i. Celine og Louise med pene  og kontrollerte mål, også andre fine skuddforsøk, akkurat slik som på trening. Vi jobbet mer og Elisabeth reddet det som kom. Vi har snudd resultat og spiller bra!

Pause i skyggen. Celine i mål i andre. Elisabeth bruker kort tid på ekte hattrick. Linnea er tydelig og klar og med et fantastisk gjennomspill. Louise med målgivende venstrefot pasning og ikke minst fantastisk løping. Iben og Lina herjer bak. Mille putter en to og tre, var det flere? Tara med gnagsår går på løp og løp. Celine redder alt.

Pæra på fra første stund i andre. Masse mål, innsats, skudd og pasninger. BVH henger ikke med. Ute av tellinga jeg...

Innsats blir belønnet med vann i håret. Flott jenter når dere gidder! Å løpe i mellom er kjipt! La oss slutte med det.

Fine bikkjer koser seg i gresset. Vi voksne i sola:)

Referat 9'er Haslum - Jutul

Dårlig utgangspunkt?

- 9 Haslum jenter sitter på kunstgresset. Louise med skade i hælen er heldigvis med, Tara og Vilde har gnagsår, Josefine og Mari har sovet 90 minutter på skoletur. Mille, Petrine, Iben og Lena uten synlige sår. Nicoline kommer som jente nummer 10 med magen full av bursdagskake.......

Kamp mot Jutul som ikke slipper inn mål. Ja, et dårlig utgangspunkt.

Jentene varmer rolig opp, viktig å ikke bruke opp kreftene før kampstart. Lyset er på, fra første stund. Vi er overfalt og spiller J04-ball. Streng og god dommer blåser dog på innkast. Begge bein i bakken jenter!

Nicoline kommer seg fri og skyter med venstre i mål ⚽️. Mari med skudd i stanga, eller var det kryssstanga? Mille, Petrine og Tara jobber i forsvar. Louise i mål får også hjelp av midtbaneleddet. Nicoline, Vilde og Mari jobber begge veier. På topp er Josefine og Lena klare. Iben kommer også inn, spiller sin første 9-er kamp og klarer seg fint! Jutul kommer mer med, vi blir litt slitne utover omgangen. Dommeren blåser heldigvis for oss av etter 32 minutter. Puh...

Forsett som i første omgang var den eneste beskjeden i pausen. Lena bytter med Louise i mål.

Fortsatt jevn kamp i andre. Mari og Josefine med flott overlapp. Vilde er lagets store teknikker og viser seg frem. Fine kombinasjoner fra flere og Louise skyter kontrollert i mål⚽️, neste gang utenfor på et meget fint angrep hvor mange Haslum jenter var involvert. Treneren faktisk mer fornøyd med det siste angrepet enn det som ble mål!! Kampen veksler, vi blir mer slitne. Petrine er sliten og litt frustrert (forståelig det) over mange instrukser fra treneren. Mille og Tara fortsetter og tar tak i forsvaret. Jutul blir løpt opp hver gang de er igjennom. Flott det jenter. Mari hjelper også til. Iben finner seg bedre tilrette i spissrollen. Slitne er de, men Nicoline, Petrine og Josefine jobber. Dommeren blåser av etter 30 minutter, puh, -men Jutul treneren får sine (riktige) fem minutter. Vi klarer allikevel å gi de motstand. Lena må oftere i aksjon uten at det blir mål i mot.  Flott kontring av Haslum, Nicoline til linja og Josefine putter ⚽️. Strålende spill jenter:) Jutul får en siste sjanse, rett utenfor. Vi holder nullen. Jippi:)

Slitne jenter takker sporty og hyggelige Jutul jenter. Som vanlig ivrige foreldre, besteforeldre, søsken og bikkjer på sidelinjen.

Dere er flinke jenter, gratulerer med innsatsen! Strålende:) Meget stolt trener!

Hilsen Sverre