Bø Sommarland Cup 5.-7. juni 2015

19 spente jenter stilte til avreise fredag ettermiddag. Programmet var godt planlagt for fotball, badeland, soving på luftmadrasser og masse moro!

Her finner dere oppsummering og bilder!

2015-06-08
fotballj2004

Oppmøte fredag på Haslum Skole. 5 biler og ikke 6 biler...hvem skal jeg sitte på med da...?? -Første utfordring løst med stil, vi ble tvunget til å bryte litt i det sosiale mønsteret før turen startet. Sporty jenter tok det på strak arm.

Neste utfordring; KØ....en time til Asker. Noen litt tissetrengt.....og masse sang og prat. Høy stemning!

Tredje utfordring; bestille burger til 24 personer på Notodden. Vi ventet tålmodig på maten!

Endelig Bø, overnatting i en ny barnehage rett ved banen og kort fra spisestedet. Kingsize luftmadrasser blåses opp. Bra det var EL-pumpe.....
Vi har det fint, kommer oss i orden og leker ute og inne. Dagens siste utfordring, sove.... Litt varmt og lyst og pappaene bråker....de fleste sovner rimelig raskt, noen sliter med å få sove. Sånn er det på cup, men vi klarte oss bra!

Felles frokost på lørdag. Bra vi fikk øvd på kø i går, mette blir vi allikevel. Avslapping, lek og fletting før første kamp. Haslum Lynet skal i sving...kl 1240. Går litt trått i første omgang. Så våkner lynet. Innsatsen er slik vi kjenner lynet, pasningene mer presise og keeper har full kontroll. Etter lyn kommer Torden, kl 1320. Har sett på lynet og blitt smittet av den litt daffe første omgangen. Har dog god kontroll og i perioder viser Torden hva som bor i laget.

Sola skinner, og pappaene starter bilene...Badeland! Vi kjører på rekke og rad, vi er jo ett lag. Jentene finner garderoben, pappaene noen stoler. Sola steker og vinden løyer. Skliene; her kommer vi! Dette er stas, jentene rapporterer jevnlig...3-4-5 sammen, på tvers av skoler og klasser. Er litt kaldt, men GØY. Pappaene koser seg med is og kaffe, savner en øl. Innen 1615 skal alle jentene komme tilbake. Siste tropp ankommer 1610, vi slipper å lete. Imponerende!!

Kylling til middag og is til dessert. Salaten blir også spist opp. Alle må drikke minimum 3 glass vann. Vi må forberede oss  til neste kamp. Først litt digg på Rema. Grense på kr 50 til snop pluss en brus. Blir ikke omsetningsrekord denne lørdagen, men et greit bidrag til Reitangruppen.

Kl 1840, sola skinner og det gjør Lynet også. God innsats, pasninger, dype løp og mål.
3 lagledere skal til for å holde lynet under kontroll. Topp!

Lørdag kveld; Sluserock eller CL finale på storskjerm i sovesalen. Jentene velger det siste uten motstand fra pappaene...... Digg, brus, CL finale. Kortspill og lek innimellom. ER det noe å lære?...Barca imponerer, dette blir lett...men Juve er med og bidrar, i perioder er de best. Barca vinner og det syntes Lynet og Torden var best. Vi sovner rimelig raskt, i morgen skal vi jo bli vekket tidlig...

Kl 0630 påtide å stå opp.....Torden våkner først. Ikke med et brak, derimot ganske stille og lett.
Frokost utenfor barnehagen, en time før kamp. Kl 0800 setter Torden i gang. Starter med et Barca-angrep og vips er Torden skikkelig  i gang. Innsats som et lag, pasninger og mål. Flott. Lynet slukner aldri og kl 0840 blir nøtterøy statister. Pasninger, løp og innsats. Og når 45 grader'n sitter, nikker Nils og er fornøyd. Topp! Torden igang kl 1000. 5-6 pasninger på rad og ballen i nettet ligger. Corner er visst også mål...trenerene jubler.

Vi rydder og pakker, været er litt surt. Vi dropper badeland. Litt dumt men fornuftig.
Vi oppsummerer og jentene svarer 9,8 på egen fotball innsats. Pappaene er fornøyd med en score fra jentene på pappa-innsats på 8. Fornøyde jenter og pappaer som henter t-shirten som premie.

19 flott jenter som har skapt et godt miljø og kost deg sammen. Utrolig gøy å se hvor godt de går sammen uavhengig av skole og klasse. God innsats på banen, mot 6 lag dog ett år yngre (som også imponerer i helgen).

Det er litt stillere i bilen på vei hjem, et godt tegn

Mvh
Sverre påvegne av pappaene
Og takk til de også. Morsom gjeng å være sammen med