Siste kamper før sommerferien

Denne uken var det 3 bortekamper, og Lyn, Asker og Bærums Verk Hauger fikk smake ståpå-vilje og finesser...

2015-06-18
fotballj2004

Tirsdag 16/6 - J04-3 (J03) - Lagleder Magnes oppsummering:

Jeg fikk gleden av å være lagleder for jentene på Kringsjå, med god bistand fra Per Aleksander. J03-kamp mot Lyn, som ble veldig jevnt, tett og spennende. Vi hadde flere god angrep med mange sentringer. Det ble en "slitekamp", og med fantastisk innsats, kjemping og vilje ga det oss 2-1 seier. Gøy å se hva de får til!

Onsdag 17/6 - J04-1 - Lagleder Amits oppsummering:

8 Haslum-jenter valset over et Asker-lag som ikke skjønte hva som traff dem før det var for sent. En gnistrende førsteomgang der vi vant stort sett alt av dueller og vartet opp med pasningsspill fra øverste hylle var nok til å gå inn i pausen med en solid 7-1 ledelse. Må dog presiseres at en stor vanndam (bør ikke forveksles med den belgiske skuespilleren Van Damme) foran Askers mål medførte at ballen stoppet opp og skapte nok usikkerhet hos motstanderen til at vi kunne utnytte det ved flere anledninger. Andreomgang ble vi nok litt slitne mot Askers 13(!) spillere, og måtte se oss slått 1-2. Selv om dette nok kan tilskrives at vi ledet såpass mye; er jeg overbevist om at vi kunne tatt ut mer dersom det hadde vært nødvendig. En meget morsom og underholdende kamp, som alltid. Etter kampslutt ble spillerne tilbudt bestikkelser av treneren i form av sjokoladekake til avstemmingen av årets trener. Bestikkelsene gikk ukritisk ned på høykant, og de andre trenerne ønskes herved lykke til!

Onsdag 17/6 - J04-2 - Lagleder Nils' oppsummering:

8 jenter inkludert en gjesteopptreden fra J05 møtte tøff motstand av et godt og spillende  BVH-lag på Hauger grus. Etter en start med litt slapp jobbing bakover når vi mistet ballen, viste Haslums jenter en innsats det står respekt av. Returløpene var formidable - og det kombinert med et pasningsspill som var direkte rørende, gjorde at trener måtte dra frem alle superlativer han kunne komme på i pausen. Det er mulig det ble litt for mye skryt, for BVH startet 2. omgang med full innsats, og vi ble litt tatt på senga - jentene ble nok også litt slitne; en innbytter er nok litt for lite i en 7-er-kamp i 2x30 minutter. Alt i alt vant lagene hver sin omgang. Haslums keeper spilte strålende. For øvrig må vi rette en spesiell takk til J05-Emilie som bidro sterkt til denne spennende kampen!

Tusen takk for innsatsen i denne vårsesongen! Vi gleder oss til høsten:)