Seriekamper 19. og 20. august på hjemmebane

Sommerferien er endelig over og vi er igang med strålende spill igjen:)   Kampreferater finner dere her!

2015-08-20
fotballj2004


Første kamp 19.aug. - Haslum 3 mot ØHIL (J03)

I solskinnet på Kunstgresset møtte 9 Haslum jenter klare til kamp. Endelig kom de kortarmete Haslum/draktene til nytte.  Spillet varmet dog ikke i begynnelsen. Vi som hadde snakket om å være på hugget (tærne) fra første stund. Heteslag eller fortsatt sommerferie tenkte trenere og foreldre.....
Treneren skreik og ikke veit jeg, plutselig våknet jentene. Æra skal jentene ha og spillet ble bedre og bedre utover omgangen.
I andre omgangen fikk motstanderen heteslag. Sola skinte og selv med tørr gressbane vokste Haslum jentene seg store, lekende og sterke. Tøffe og oppe i duellene, løp i alle baner og retninger.... Og Hvilke pasninger da. Fine skudd og mål.
Beste spill ever fra våre jenter og noe av det beste som er spilt på Haslum Kunstgresset.

Hærlig!

Andre kamp: 19.aug. - Haslum 2 mot Asker

J04-kampen i drivhuset Gjønneshallen ble utkjempet av 9 tapre jenter mot Asker 4. Humøret var på topp - men sommerferien var ikke helt over før midtveis uti 1. omgangen. Da husket jentene plutselig hva vi snakker om på siste trening om å være fremoverlent og på tærne. Tidlig i første omgang kom det også et mål pga innsatsen. Bra jobba! Ble slitne og varme på slutten av kampen, men ga aldri opp å spille fotball slik den skal spilles - med pasningsspill!

Vi er i gang med høstsesongen!

Tredje kamp: 20.aug. - Haslum 1 mot ØHIL (J04)

9 Haslum jenter stiller klare til kamp i Drivhuset i Gjønneshallen. Øhil er motstander og de ser som alle våre motstanderne - gode ut. Haslum jentene våre vokser derimot og fikk full effekt av drivhuseffekten fra første spark. Innsats, pasninger og løp av Odd klasse (leder visst 3-0 mot dortmunt). Fine mål etter klassespill.
Foreldre er imponert, også av Dommeren.

På tærne også i andre omgang. Kampen åpner seg dog noe opp med mål i begge ender. Haslum jentene fortsatt mest på hugget, men drivhuseffekten slår også inn på ØHIL jentene. De er også flinke. Etter litt skrål fra treneren på sida  tar jentene våre nok en gang tak i kampen og er best. Kjempebra!

Flott kamp og i store deler av kampen imponerende. Motstanderens årskoordinator kommer bort og sier at våre jenter var fantastisk gode - det sier litt om hvor flinke de er (når de gidder).

Ps; dommeren var også flink!

Stolt trener og glade foreldre
Ser frem til en ny uke med kamper på bortebane!