Seriekamper 26. og 27. august

Regnværs fotball i 2 dager og god læring!

2015-08-28
fotballj2004

Onsdag 26.aug.

Læring!

Ni Haslum jenter klare til kamp på ny kunstgressbane på Bygdøy. Litt fnisete under oppvarming, skjerper seg og er klare til kamp....

Motstanderen ser som vanlig gode ut og det er de. Haslum jentene gir dem kamp i første omgang. Mangler litt gnist og trøkk, men er med. Huk jentene litt tøffere og mer på. Keeperen vår er god. Dommeren stiller vi også med, -han er stødig. Trener Nils!

Det regner og vi blir litt stillestående, jobber hver og en, ikke så bra som lag. Vi blir enten baktunge eller strekt. Huk er tett på og spiller ball på tvers og med fart. De står høyt og presse oss høyt, litt mindre lavt press enn vanlig. Det er greit og det må vi lære av. De har røde drakter, skulle tro det var Haslum,,,, Men i dag og spesielt i andre omgang ga de oss en liten lærepenge. De var gode og Haslum jentene eller Haslum treneren fant ikke noen mottrekk.  

Huk spilte som Haslum i forrige uke. Det Huk gjorde kan Haslum jentene også! Men pytt og pytt like våte ble vi alle, og mens vi tørker kan vi huske at vi har sett salto innkast av en J04 i en J03 kamp. Langt og imponerende! 

Huk var best og Haslum nest best.

Torsdag 27.aug.

En jevn og tett match på Høvik kunstgress. Fokus på å stresse motstanderen når de hadde ballen (opp på tærne!) og stresse ned når vi fikk ballen - alle pasninger skulle "ha en adresse". Dette funket bra, og det ble mye bra spill. Terpet på at det er bedre å prøve på spill og miste ballen innimellom, enn å bare skyte den vekk uten å se opp. Trenger fortsatt å trene på å prate med hverandre underveis.

Høvik-jentene ga oss bra motstand, og et mål til hvert lag var et greit resultat. Vi hadde glimrende keepere i begge omgangene!

En spennende thriller for foreldre og trener!

På Jarmyra var kampen bra, men det var en blanding av vannpolo og fotball. Det var så mye vann at ballen ikke trillet en centimeter. Øvrevoll Hosle ble overkjørt og det endte ca 3-14 i Haslums favør. Da spilte vi med 6 utespillere i andre omgang, mens motstanderen spilte med 8. Uansett, kjempebra innsats av hele laget som ga alt, tross elendige baneforhold.

 

Se bilde av seierslaget vedlagt.