Seriekamper 2. og 3. september

På tærne og offensive på hjemmebane denne uken!

2015-09-04
fotballj2004

Onsdag 2.sep.

J04-2 

Surt og kaldt. Opphold, snart kamp. Ni Haslum jenter klare til kamp. Kun ett forfall og det er bra i høstværet. Heldigvis kunstgress! Mange vil stå i mål, lagleder må velge. Hva skjer..,, Broren til Celine vil dømme første omgang, sprekt av en ung kar.

Haslum starter i vanlig formasjon. På tærne og offensive er dagens tema. Forsvaret tett opp i. Forsvaret er skikkelig bra, innsatsen god og i perioder fine pasninger. Jentene prøver på et veggspill, Asker Forsvaret åpner seg nesten. Jentene klynger seg litt, spiller trangt, er det for kaldt...?, trenger de litt varme.....?...høyt press og et skudd, via en motspiller og i mål....vi jubler litt stille. Dommeren er god..

Far tar over fløyta, det begynner å regne. Å du skjønne september...,Flom.., banen holder seg bra. Asker spiller bra og presser høyt. 3 motstandere på topp. De får et mål og det er kamp. Høyre  Stolpetreff og venstre Stolpetreff gode lag har flaks..,... Vi holder unna og tar mer over. Godt jobba det jenter og vipps så sitter'n igjen. Dommeren blåser og vi vil hjem. Kalde, våte og stolte. Flott jobba av alle. Regn stopper ikke oss!

J04-3

J03-kamp mot Ullern. Nok en jevn kamp. Formaninger fra trener før kampen om å fokusere på bevegelse etter pasning ble delvis hørt, men da gikk "på tærne" og det å presse motstander litt i glemmeboka. Etter en del brøling fra sidelinjen  (PÅÅÅÅ!!) og nye formaninger i pausen om å skifte fokus til nettopp å presse motstander umiddelbart når de får ballen (samt skyte litt oftere), hjalp det litt, men fortsatt en del å gå på når det gjelder dette.

Utover det veldig bra spill, fortsatt utrettelige forsøk på pasningspill som lykkes mer og mer, og jentene er enige om at det er gøy etter kampen. Knepen seier ble det også. Flinke keepere, bra oppmøte av foreldre, og bra dommer må også nevnes!

Torsdag 3.sep.

J04-1

Inne i Gjønneshallen mot BVH behersket våre jenter varmen best. Vikarlagleder Frank trippet nervøst rundt i forkant. Husker jeg alle navnene tro? Men jentene jobbet og var på tærne. Mange strålende mål og dristige forsøk på mål. 

Spennende på sidelinjen og blide jenter!