Seriekamper 16. og 17. september

Marit B's ånd fortsetter...

...og bildet bærer nok preg av ukens vær...

2015-09-17
fotballj2004

J04-kamp på onsdag mot ØHIL i Gjønneshallen.

I dette regnet var det topp å spille inne i Gjønneshallen! Kampen ble heller ingen Flopp. I Marit B' ånd tok jentene tak. En ung, bestemt og høyrøstet ung Haslum-jente ledet laget. Friske jenter i god stil spilte ØHIL ut. Ikke noe tur og kjør, men spill, pasninger og skudd. Etter litt masing fra den nesten avsatte voksne laglederen så stod Forsvaret høyt og nesten med flyvende keeper.....Keeperen vår både avverget mål og skapte målsjanser med offensivt spill! Topp!

Litt roligere, men kontrollert ut i andre omgang. Ny lagleder maner til innsats og ordentlige pasninger i andre.  Og husk å ha det morro..!! Forsvaret til ØHIL hjalp keeperen deres og vi brukte litt tid på å sette de mange sjansene vi skapte. Forsvaret vårt ganske flinke til å stå høyt og når keeperen vår har fine redninger så ble det ingen mål mot oss i andre. ØHIL stod på og var tøffere og kampen jevnere.

Flott spill jenter. Ros fra motstanderens trener også. Vår innleide dommer til kr 0,~ gjorde en fin jobb. Foreldre på linja også. En fin og tørr kveld i Gjønneshallen...Redd vårt andre lag ble våte i håret...???

J04-kamp på onsdag mot Fossum på Fossum grus.
En blanding av gjørmebryting, vannpolo og regelrett dusj!

Imponerende innsats av jentene, ingen innbyttere - og likevel full fart hele kampen. Motstanderne fikk ikke mye tid til å gjøre noe med ballen når de fikk den, Haslum-jentene var på hugget! Keeperne våre greide å holde seg varme kun ved å se på innsatsen til medspillerne. Også imponerende oppmøte av foreldre, noe som betyr mye!

Mange mål, ingen baklengs. Vanskelig å få til finspill, men det ble da noen pasninger denn gangen også, de gangene ballen ikke stoppet i en dam...

J03-kamp på torsdag mot Try i Gjønneshallen.
Nok en grå dag ute, men i Gjønneshallen er været stabilt og kunstgresset jevnt og tørt. Denne gangen 4(!) innbyttere, noe som gjorde det til en liten prøvelse å stagge ivrige jenter på sidelinjen.

Jentene var litt på hæla helt i starten, hvilket resulterte i et tidlig baklengsmål. Men det førte til at bryteren ble skrudd på. Resten av kampen var en fryd for øyet - FOR ET SPILL!

Det første målet førte til at lagleder ble stående og måpe. 3-4 pasninger som startet fra keeper og endte i nota. Vakkert! Try var med på å gjøre det til en bra kamp, men ble litt slitne på slutten, og da rant det inn en del mål.

Bra innsats av jentene, foreldre og dommer!