Serieavslutning 23. og 24. september

Årets siste seriekamper er gjennomført- Vel blåst og takk for en strålende sesong!

2015-10-01
fotballj2004

J04 Høstkamp i Gjønneshallen

Siste hjemmekamp i Gjønneshallen. 2 lagledere, oppvarming med fokus og klare til spill. 7 jenter på banen og 3 på siden. Jevn kamp og tett på liten bane. I perioder flott Haslum spill, litt daft i perioder. Offensiv keeper står høyt. Fine cornere for Haslum. Blir et mål til hver i første omgang.

God start på andre. Flott mål med venstre!. Så sovner Haslum jentene og Fossum utnytter det med mange mål. Plutselig bråvåkner jentene våre og spiller fantastisk. Bra spill, scoringer og innsats. Alle løper etter ballen og prøver. Flott jenter.

En god dommer blåser av kampen og treneren fornøyd i lange perioder og litt trøtt av å se på i noen perioder.

Mer enn godkjent!

J03-kamp på Haslum kunstgress mot BVH.

2 av jentene er lagledere. Sterk motstander, som utnytter for lite press fra Haslum-jentene i starten av kampen. Etterhvert våkner jentene våre, presser og spiller bra. Bare uflaks gjør at det ikke blir mål for jentene våre i løpet av omgangen - mange skudd og avslutninger på mål.

2. omgang bli tøff og jevn, og jentene viser en heroisk innsats, som resulterer i et par mål, og flere avslutninger like utenfor og på keeper. Det blir likevel litt tungt på slutten, så i dag ble det vår tur til å få spille med en spiller mer enn motstanderen.

Nok en kamp som viser at det betaler seg med hardt press og å spurte tilbake i forsvar når vi mister ballen.

Bra jobba, jenter!

J04 kamp i flomlyset på Høvik kunstgress

Truende regntunge skyer i horisonten ga en perfekt ramme for årets siste seriekamp!

Jentene, som så mange ganger før, kom tidlig bakpå mot en velspillende og hardtarbeidende motstander, men ikke mer enn at kampbildet holdt seg jevnt hele veien. To mål bak ved pause var en overkommelig oppgave som jentene bestemte seg for å gjøre noe med. Et helt annet lag med en en helt annen innstilling i andre omgang! Jentene fikk nok en gang bevis for at hardt arbeid og innsatsvilje lønner seg. Utligning få minutter før slutt og til og med muligheter for å avgjøre på slutten.

Lagledere for begge lag var imidlertid godt fornøyd med innsats og var enige om at det hadde vært en morsom kamp og rettferdig resultat.

Takk for i år!!!