Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Trenerkurs på Haslumanlegget!

Vi har fått Oslo Fotballkrets til å holde Delkurs 1 "Barnefotball" på Haslumanlegget lørdag/søndag 28/29 november!  Kortreist kurs er fint nå rett etter sesongen - og før skisesongen har startet!  Gi spillerne en nytrent trener til jul!  

2015-11-19
ragnarhaslum

Haslum Fotball har nå, i samarbeid med Oslo Fotballkrets, gleden av å invitere til det populære  Barnefotballkurset i våre lokaler på Haslum lørdag 28 og søndag 29.november (kl.10.00 - 17.00 begge dager).

Haslum Fotball har som målsetning at alle som driver med fotballtrening for barn og unge skal ta C-kurs og nå har dere muligheten til å delta på et slikt kurs på "hjemmebane"

Det er disse kursene som er fundamentet i kvalitetssikring/kompetanseheving av fotballtrenere og fotballtreninger i barne- og ungdomsfotballen.  

Hvert kurs har en inne-del (teori) og så en utedel med praksis.  Kursene er blitt kjempebra – og vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra Haslum-trenere som har tatt kursene.

For mer info les her:http://www.fotball.no/Kretser/oslo/Kvalitetsklubb/Trenerkurs/C-lisens-delkurs-1-Barnefotballkurset/

og her:  http://www.fotball.no/Kretser/oslo/Kvalitetsklubb/Trenerkurs/C-lisens-delkurs-1-Barnefotballkurset/ 

Klubben betaler for kurset – men husk at du må være til stede begge dagene for at det skal telle, så sikre at du kan komme før du melder deg på. 

Vi oppfordrer alle våre trenere til å ta dette kurset og håper flest mulig har anledning den aktuelle helgen.

Påmeldinger sendes til svein.erik@haslumfotball.no

 

Vi satser på å arrangere Delkurs 2 på Haslumanlegget til våren - så pass på å få tatt Delkurs 1 nå!!!