HASLUM IL kåret til Beste TINE Fotballskole 2015

Norges Fotballforbund og TINE har besøkt alle TINE Fotballskolene i hele Norge - og kåret en vinner i hver krets.  I Oslo Fotballkrets var det Haslum IL's fotballskole som vant!  

VI ER BEST! Klikk her for påmelding til TINE Fotballskole Sommer 2016

 

2016-01-08
ragnarhaslum

Det er veldig mange Fotballskoler i området vårt - og det å bli best i det feltet er både krevende og et skikkelig kvalitetsstempel.  Dette skal vi benytte for hva det er verdt til å øke aktiviteten på Haslums TINE Fotballskole 2016!

Med to store kunstgressflater ligger det en mulighet til enda bedre og større aktivitet.  Med bevisst satsing på å involvere et stort antall engasjerte fotballungdommer i trenerroller på Myggfotball, Akademiet og som klubbdommere rekrutterer vi også trenere til TINE Fotballskole!  

I 2016 kan dette bli enda bedre og enda flere barn kan få muligheten til å delta på OSLO FOTBALLKRETS' BESTE TINE FOTBALLSKOLE!

Vi skal ikke glemme å takke Sami og Caroline som har ledet arrangementet de siste årene - de har opplagt gjort mye riktig i videreutviklingen av dette konseptet i klubben vår!

Haslum ble også kåret til beste TINE Fotballskole i 2008.  Da utmerket vi oss også med et godt fastlagt program, stor bruk av ungdommer i trenerrollen og gjennomgående god aktivitet på feltet.  At vi har klart å videreutvikle konseptet uten å endre rammen - og igjen vinner denne "Tittelen" - vitner om evne til å forbedre og utvikle seg.  Viktige elementer i en klubb som Haslum!

Les artikkelen på NFF's hjemmesider her:  KRETSENES BESTE FOTBALLSKOLER

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket