rannveigfotball 2016-01-20 16:26:02

Tider og kontakt

Haslum Fotball har lang tradisjon med å arrangere TINE Fotballskole og har blitt kåret til Oslo Fotballkrets beste fotballskole i 2008 og i 2015. Høsten 2015 sto kunstgressbane nummer 2 ferdig og vi kan sommer 2016 for første gang arrangere Fotballskole på dobbel bane. Våre kunstgressbaner ligger bak Nadderud VGS i Gjønnesjordet 36 på Bekkestua. 

Se kart og arenainformasjon her

Av praktiske årsaker arrangeres fotballskolen i år ikke i samarbeid med TINE. Haslum Fotballskole arrangeres i i starten og slutten av sommerferien, mandag-fredag i uke 26 og uke 33. Vi starter opp klokken 09.00 og avslutter dagen klokken 15.00. Det vil bli servert sunn mat i løpet av dagen. Hver deltager vil også få utdelt sekk, ball og t-skjorte sponset av klubben.

Ledere av Haslum Fotballskole er Sami Sakka, sami@haslumfotball.no., og Caroline Knudsen, caroline@haslumfotball.no.

Sami er 31 år og har lang fartstid som spiller på toppnivå. Trener for Grei Herrer i 3.Divisjon. Leder av akademiet og Fotballskolen.Caroline Knudsen har også lang fartstid som spiller på toppnivå. Trener for Bærum Damer i 4. div. Ansvarlig for fotballskolen og tidligere leder av akademiet ved Haslum Fotball. 

 Ta kontakt hvis dere har spørsmål rundt Fotballskolen!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket