YOG Fakkelmarkering 5.februar 2016

Vinteren 2016 arrangeres Ungdoms-OL på Lillehammer. Dette er et arrangement for ungdommer i alderen 15-20 år, hvor det skal konkurreres i de 15 olympiske vinterdisiplinene. YOG Plakat Jessheim.pdf

2015-12-16
Haslum IL Håndball

I forkant av dette mesterskapet skal den olympiske ild ut på fakkelturne og kommer innom 21 utvalgte steder i Norge.

5.februar 2016 kommer den olympiske ild til Jessheim, nærmere bestemt Ullensaker Idrettspark. Under fakkelstafetten for OL på Lillehammer i 1994 var ilden også på Jessheim og nå er den tilbake. Dette feires med en innholdsrik fakkelmarkering fra klokken 18 til 22, arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi fyller inne- og uteområdet i idrettsparken med det vi tror kan være noe av «morgendagens idrettsaktivitet», de som er mellom 15 og 20 år får prøve både tradisjonelle og utradisjonelle aktiviteter. Det blir offisiell fakkelmarkering med fakkelstafett og tenning av OL-ilden. Det blir også kiosksalg fra «morgendagens idrettskiosk», hvor idrettsfagelevene på Hvam Videregående Skole har laget en enkel, sunn og bærekraftig kioskmeny. I tillegg blir det minikonsert med Morgan Sulele, som lydla sommeren for svært mange med den tilbakelente sommerlåten «Bare min».

Dette er et arrangement av, med og for ungdom. Ungdommene i deres idrettslag får en fantastisk mulighet til å prøve nye aktiviteter og oppleve ekte idrettsglede. Dette er også en god anledning til å bli kjent med jevnaldrende på tvers av idretter og klubber i hele Akershus idrettskrets. Det oppfordres til at alle klubber og idrettslag legger inn dette arrangementet som en del av ukens treninger. Vi håper å se ditt idrettslag på Jessheim 5.februar 2016.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Klubbutvikling.AIK@idrettsforbundet.no

www.idrettsforbundet.no/akershus

Følg Fakkelmarkeringen på Facebook: https://www.facebook.com/events/951571338242227/

Mer informasjon her: Torch Tour Jessheim 5 februar 2016 sam.pdf

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket