VAKTLISTER

Godt Nytt Håndballår. Første utgave av vakliste for vårsesongen 2016 er klar.

2016-01-02
Haslum IL Håndball

Regionsserien starter med full runde 9. Januar 2016 i Nadderud Arena. Samme dag arrangerer Håndballskolen bronserunde i Loppetassen i Gjønneshallen.

Vaktlisten finnes under menyen Arrangement -> Vaktlister. Vaktinstrukser finnes under Arrangement -> Vaktinstruks

Basert på ønske fra lagene, får hvert lag så langt det lar seg gjøre, vakt hele dag. Laget har ansvar for vakt hele dagen det er satt opp og må bemannes internt av laget. Erfaring tilsier at det er greit å dele dagen i 2, en morgen/formiddagsøkt og en ettermiddag/kveldsøkt. Styremedlemmer i Haslum IL Håndball er fritatt for dugnader/vakter

FØLGENDE MEDBRINGES AV VAKTENE FOR SALG I NADDERUD ARENA:
KIOSKVAKT Formiddag: 2 stk langpanner sjokoladekake e.l Ettermiddag: 2 stk langpanner sjokoladekake e.l
SEKRETARIAT Formiddag: 4 flasker Melange 0,5 liter Ettermiddag: 4 flasker Melange 0,5 liter
BILLETTSALG Formiddag: 2 poser vaffelmix, Toro stor familiepakning Ettermiddag: 2 poser vaffelmix, Toro stor familiepakning

For vakter i Haslumhallen (Gjønneshallen) se egne instrukser.

Enkeltkamper som ukekamper arrangeres som før av hvert enkelt lag. Utlevering av kasse/veksel/billetter og evt betalingsterminal avtales med daglig leder direkte av oppmann for arrangerende lag.

Alle må følge med på terminlister for sine respektive lag, samt banedagbøker. Det kommer stadig endringer, flytting av kamper og omberamminger som kan få innvirkning på vaktoppsettet. Anbefaler at hver oppmann sjekker banedagboka uken før dere skal ha vakt. Man kan ikke regne med at det sendes ut noen reminder i forkant av hver serierunde på vårsesongen 2016.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket