Terminlister sesongen 2016-2017

Foreløpige terminlister for sesongen 2016-2017 er lagt ut på Norges Håndballforbunds hjemmeside

2016-06-22
Haslum IL Håndball

Kampoppsett for sesongen 2016-2017 ligger nå ute på https://www.handball.no/system/klubbdagbok/ Velg Region Øst og huk av for de aktuelle lagene du ser etter. Husk å legge inn fra-til dato for kampene du søker etter. Oppsettet er foreløpige og må ikke betraktes som endelige.

Kampoppsett i forhold til pulje og motstander er sannsynligvis endelig, men det kan bli store endringer i tidpunkter og dager. Terminlistene danner grunnlag for vaktene som gjennomføres under våre kamper i Nadderud Arene, Haslumhallen og evt Gjønneshallen. Endelige vaktlister legges ut når terminlistene er endelige, etter fristen er gått ut for å endre/flytte kamper i den foreløpige listen, innen sesongstart. Vaklister blir å finne som før i menyen på venstre side under Arrangement > Vaklister. Her vil det også ligge instrukser for vaktene under Vaktinstruks.

Antall vakter blir som før fordelt i forhold til hvor mange lag årsklassen har påmeldt i seriespill, som for eksempel hvis årgang J2003 har påmeldt 3 lag, vil de få dildelt 3 hele vaktdager før jul og 3 hele vaktdager med etter jul (evt deles opp i flere 1/2 dager). I tillegg kommer eventuelle midtukekamper som lagene omberammer selv gjennom sesongen.

Haslum Cup omfattes ikke av disse vaktene/listene, men er et eget arrangement som alle må stille på en eller flere vakter. Egen informasjon om dette blir sendt ut fra cup-styret.

Minirunder og Loppetassen inngår forløpig ikke i vakt/terminlistene, men legges ut forløpende etterhvert som oppsett og tildeling av arrangement kommer til oss.

Aktiviteter

01.08.2020
Påmeliding HÅNDBALLSKOLEN 2020/2021

00:00 - 23:55

Gjønneshallen

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket