Terminliste Haslum IL Håndball vår 2017

Endelig terminliste/kampoppsett for vårsesongen 2017 er publisert av NHF/RØN på deres hjemmesider/håndball-appen

2016-12-19
Haslum IL Håndball - Arrangement

Kampoppsettet for vårsesongen 2017 er nå klart og publisert på Norges Håndballforbund Region Øst hjemmeside. Terminlisen danner grunnlag for vaktlister for våre egne arrangementer i Nadderud Arena, Haslumhallen og Gjønneshallen. Det jobbes intenst med å fordele vaktene på de forskjellige lagene. Planen er at vaktlistene klare i løpet av uken før første arrangement. Den legges ut under menyen Arrangement > Vaktlister som vanlig så snart den er klar.

Planleggingen av vårsesongen 2017 er i full gang og arbeidet med å fordele vakter på lagene i Regionsserie, Minirunder, Loppetassen. For at kabalen med vakter på Haslum IL Håndballs arrangementer skal gå opp så vil Minirunder, Loppetassen og 1. divisjon senior inngå i det totale vaktoppsettet sammen med ordinære regionskamper. Det betyr at det kan være noen lag som får tildelt vakter på dager som eget lag ikke har hjemmekamp. Det vil i praksis bety at det kan bli andre lag som som får vakter under Minirunder, Loppetassen og 1. divisjon.

Uansett om komplett vaktoppsett for høstsesongen ikke blir klart, så vil vi ha oppsett for den første helgen klart og sendt ut til de som skal ha vakt så snart kampoppsett første helgen er avklart.

Les mer om vårsesongens terminlister her og følg instruksjonene for å finne ditt lag:

https://www.handball.no/regioner/region-ost/nyheter-ro/2016/12/kampoppsett/

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket