VAKTLISTE vårsesongen 2017 er klar og publisert

Vaktene for vårsesongen 2017 er nå klar og fordelt på lagene

2017-01-01
Haslum IL Håndball - Arrangement

Godt nytt håndballår. Vi står foran en veldig spennende vårsesong 2017

Kampoppsettet for vårsesongen 2017 ble klart rett oppunder jul og er publisert på Norges Håndballforbund Region Øst hjemmeside. Terminlisen danner grunnlag for vaktlister for våre egne arrangementer i Nadderud Arena, Haslumhallen og Gjønneshallen. Vaktene til de forskjellige arrangementene er nå fordelt på lagene. Vaktlisten ligger under menyen Arrangement > Vaktlister som vanlig.

Minirundene og menn sr 1. divisjon inngår i det totale vaktoppsettet, som betyr at det er satt opp noen av lagene på disse arrangementene. De får naturlig nok mindre belastning på regionskampene. Spesifikt for menn sr 1. div er at laget må sende en liste med navn på de som laget setter opp på vakt senest en uke før kampen avvikles. Grunnen til det er at navn på personer på disse 1. div arrangementer skal inn i en egen oppgavefordeling/kjøreplan/tidsskjema for kampen.

Det kan bli endringer i kampoppsettet også utover våren og anbefalingen er som før å sjekke vaktlisten innimellom. Listen blir normalt oppdatert i begynnelsen av uken før hvert arrangement og man førsøker å sende ut en reminder til lagene som skal på vakt kommende helg. Likevel er anbefalingen å følge godt med, både i vaktlister, terminlister, banedagbøker og håndball-appen til NHF.

Les mer om vårsesongens terminlister her og følg instruksjonene for å finne ditt lag (Link til NHF):

https://www.handball.no/regioner/region-ost/nyheter-ro/2016/12/kampoppsett/

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket