Haslum IL Håndball samarbeider med Barnekreftforeningen, Oslo og Akershus

Haslum IL Håndball ønsker å bidra til å synliggjøre barnekreftsaken gjennom idretten.

2017-06-24
Haslum IL Håndball

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft.

2016_09_1298-CMR-web_1.jpgI mars 2017 døde en av jentespillerne i Haslums håndballfamilie av kreft. Cecilie Marie Riis ble bare 17 år gammel. Klubben ønsker å sette fokus på barnekreftsaken gjennom idretten noe som også var Cecilies ønske. Kampen om resultater og pokaler betyr ikke alt.

 

En hovedmålsetting med samarbeidet skal være å gi håp. Håp er for mange som er rammet av en kreftsykdom annerledes enn helbred. Det kan være å klare dagligdagse gjøremål, som å være ute, som å gå en tur, være med venner, gjennom opplevelser – som å være tilstede på en eller flere håndballkamper. Barnekreftforeningen Oslo og Akershus er til enhver tid velkommen på våre arrangementer. Haslum HK stiller et antall sesongkort til disposisjon som kan benyttes for eksempel av familier som bor på Radiumhospitalet under strålebehandlinger. Tiden mellom hver behandling kan være lang, og det for noen pasienter og pårørende vil det være et hyggelig avbrekk å besøke Nadderud Arena når Haslum HK har hjemmekamper i eliteserien, rekruttgutta i 1. divisjon eller på et av våre mange andre arrangementer.

Haslum IL Håndball vil gjøre barnekreftsaken synlig under arrangementene våre fra og med Haslum Cup 2017. Logoen til barnekreftforeningen blir å finne på t-skjortene som alle deltagere i Haslum Cup 2017 får. Barnekreftforeningens Logo blir trykket på alle drakter til spillere i Haslum IL Håndball fra sesongen 2018-2019.

Vi vil ha gullsløyfe og armbåndssalg i kafeteriaen i Nadderud Arena og i kiosken i Haslumhallen hvor inntektene går til Barnekreftforeningen. Det vil være mulig å kjøpe disse under alle Haslum IL Håndballs arrangementer fra og med sesongen 2017-18.

Det vil også være arrangementer utover hvor vi har spesielt fokus på barnekreftsaken. Et eksempel er september måned hvert år, barnekreftmåneden. Den 15. februar hver år er den internasjonale barnekreftdagen.

Det vil være mulig å støtte forskning på barnekreft gjennom fondet i Barnekreftforeningen som er opprettet i Cecilies navn. Det vil være synlig informasjon om dette i arenaen og i hallene våre.

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket