Kollapset etter pause

Haslum ILs 1. divisjonsgutter hadde kommandoen lenge, men måtte til slutt se at nyopprykkede Charlottenlund ble for sterke i seriepremieren lørdag kveld. 

2017-09-09
Haslum Håndball

Det åpnet så godt for Haslum IL i CSK Hummels Arena lørdag. Bortelaget var tidlig oppe i en 3-5-ledelse, og la på ytterligere utover i første omgang. 

Daniel Fallahinejad sto en meget god kamp før hvilen og han var en av årsakene til at Haslums unggutter kunne gå inn til pause med en tremålsledelse, 15-12. 

15-12 ble raskt til 15-14, før trenerne Markus Rossavik og Kristoffer Dekke fikk skikk på guttene sine igjen.

Nikolai Strickland la på til 14-16 etter tre minutter. Og kjapt kom bærumsguttene seg opp i en tremålsledelse igjen. 

Men da sa det stopp. 

Charlottenlund reduserte - og reduserte. Etter halvspilt andre omgang utlignet hjemmelagets Mads Alfer til 21-21, og etter 20 minutter var det CSK som var tre mål foran, 25-22. 

Med mange dårlige vurderinger og skuddbom i løpet av kampens siste ti minutter, måtte Haslum IL-gutta innse at sesongens første kamp endte med et surt 29-24-tap. 

Men allerede tirsdag er det nye sjanser for to poeng. Follo Håndball kommer på besøk til Nadderud Arena klokken 18:30, og det er garantert noen revansjelystne Haslum-gutter som skal ut i kamp da. 

KAMPFAKTA
Charlottenlund - Haslum IL 29-24 (12-15)
1. divisjon, runde 1, CSK Hummels Arena
Haslum målscorere: Mats Slaastad 5, Nikolai Strickland 5, Magnus Mangrud 4, Knut Strømsheim 3, Simon Nyløkken 2, Oscar Lysgård 2, Mathias Breidablikk 2 og Stian Grimsrud 1. 
CSKs toppscorer: Roar Fikse Forbord, 6 mål. 
Utvisninger: CSK 3x2 min, Haslum 3x2 min. 
Dommere: Sondre Liltved og Jørgen Jørstad 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket