Ny daglig leder i håndballgruppa

Arbeidet med å styrke Haslum Håndball både på bredde og elite fortsetter. Nå er ny daglig leder og eventansvarlig ansatt.

2019-05-01
info@haslumilhandball.no

 

Haslum Håndball er i en omstruktureringsfase. Etter at både Haslum IL og Haslum HK i løpet av kort tid mistet sine ledere har klubbene jobbet intenst med å få på plass en erstatter.

Tidlig ble det klart at Haslum IL Håndball (bredde) og Haslum Håndballklubb (elite, skilt ut fra bredde) skulle samle ressursene og ansette en felles daglig leder. Gjennom denne prosessen har det også vært et sterkt ønske fra klubbene om å ansette en eventansvarlig i deltidsstilling.

 

 

Ny daglig leder

Ny daglig leder blir Merete Kristin Bøe (52). Hun har lang erfaring fra legemiddelbransjen og utdannelse innen organisasjonsatferd og ledelse, samt solid erfaring fra frivillig arbeid.

– Jeg gleder meg til å bidra til at både bredde og elite får muligheten til å utvikle seg i Haslum Håndball. Det er viktig for meg at barn og unge skal ha en god idrettsarena og et godt støtteapparat rundt seg, sier Merete Bøe.

Merete har i en årrekke vært engasjert i håndballen i Asker SK og blant annet vært ansvarlig for dommerutvikling.

– Håndballen har gitt meg mye siden jeg begynte som niåring og jeg har mange gode opplevelser på og utenfor banen, sier hun.

 

Haslum Håndball er et av de største håndballmiljøene i Norge . I denne prosessen har vi vært opptatt av å finne en kandidat som kan løfte både bredde- og elitehåndballen.  Vi samler kreftene våre for å få mer ut av ressursene og har planer og ideer om hvordan vi skal løfte miljøet enda mer i årene fremover, sier Morten Ekanger, styreleder i Haslum IL Håndball.

Etter at administrativ leder i Haslum IL Håndball sa opp jobben i fjor sommer, har Beate Bentzen har fungert som administrativ leder i en tidsbegrenset stilling.

– Jeg vil takke Beate for innsatsen og det engasjementet hun har vist. Vi håper å kunne nyte godt av hennes kunnskap og engasjement også i fremtiden, sier han.

– Jeg gleder meg til å bidra til at både bredde og elite får muligheten til å utvikle seg i Haslum Håndball. Det er viktig for meg at barn og unge skal ha en god idrettsarena og et godt støtteapparat rundt seg, sier Merete Bøe.

– Gjennom prosessen vi har hatt nå, markerte Merete seg raskt som en meget godt kvalifisert kandidat, og vi er svært glade for at hun takket ja til å bli med på laget vårt, sier styreleder i Haslum Håndballklubb, Knut Guldbrandsen.

 

Ny eventansvarlig

Gjennom ansettelsen av eventansvarlig håper Haslum Håndball å ta et kraftig grep for å tilby spektakulære opplevelser for publikum på vårearrangementer. Utvikling og økt attraktivitet av både såvel vanlige eliteseriekamper som andre arrangementer er en viktig del av klubbens strategiplan for de kommende sesongene.

Olai Jensen Vangener allerede godt kjent i Haslum-miljøet som både spiller og trener, og  kom i februar inn som frivillig arrangementsansvarlig.

Nå endres jobbtittelen til eventansvarlig. 24-åringen, som i vår gjør seg ferdig med en  bachelor i markedsføring, skal også jobbe med å styrke klubbens satsing på digitale medier.

– Haslum Håndball har i mange år vært kjent som et av landets beste miljøer, både på elite- og breddenivå. Det er viktig at våre arrangementer kommer opp på samme nivå og bidrar til å øke klubbtilhørigheten ytterligere. Klubben betyr utrolig mye for meg, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen, sier Jensen Vangen om den nyopprettede stillingen.

Bøe og Jensen Vangen starter i sine nye roller allerede 2. mai. Eirik Oskarsen fortsetter i sin heltidsstilling som markedssjef.

Dermed blir det tre faste ansatte i Haslum Håndball.

Aktiviteter

06.06.2021
Påmelding HÅNDBALLSKOLEN 2021/2022 : JENTER 2014

00:00 - 23:55

Gjønneshallen

06.06.2021
Påmelding HÅNDBALLSKOLEN 2021/2022 : GUTTER 2014

00:00 - 23:55

Gjønneshallen

06.06.2021
Påmelding HÅNDBALLSKOLEN 2021/2022 : JENTER 2015-2016

00:00 - 23:55

Gjønneshallen

06.06.2021
Påmelding HÅNDBALLSKOLEN 2021/2022 : GUTTER 2015 - 2016

00:00 - 23:55

Gjønneshallen

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket