Haslum IL innstiller all trening inntil videre

Med bakgrunn i den aktuelle situasjonen rundt spredning av coronaviruset, har styret i Haslum IL Håndball bestemt å innstille all organisert aktivitet inntil videre.

2020-03-11
gaute@gauteiversen.no

Tidligere i dag besluttet Norges Håndballforbund å avlyse all regional kampaktivitet  for regionsseriene ut sesongen. Stadig flere aktiviteter blir avlyst og helsemyndighetene anbefaler at all aktivitet som samler mange mennesker enten avlyses eller vurderes nøye.

 

Det er et personlig ansvar for hver enkelt, og en felles dugnad, å gjøre alt for å begrense spredning av coronaviruset. 

 

Styret i Haslum IL Håndball har besluttet å innstille all organisert treningsaktivitet i regi av klubben inntil videre. Beslutningen gjelder med umiddelbar virkning. Det betyr at det fra og med torsdag 12. mars ikke vil bli avholdt treninger. Innstillingen av treningene gjelder alle aldersbestemte lag, samt seniorlag fra 3. divisjon og nedover.

 

Så fremt du er frisk er det en fordel å holde seg i fysisk aktivitet. Vi oppfordrer alle til å bedrive egentrening på en måte som gjør at man ikke utsetter seg for unødvendig smittefare. 

 

Les mer om hvordan coronaspredningen håndteres i håndballnorge her: https://www.handball.no/nyheter/2020/03/oppdatert-koronainfo/Styret i Haslum IL Håndball følger situasjonen og vil komme tilbake med mer informasjon når det foreligger.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket