Supertilbud Sesongkort 2015-2016

Haslum IL Håndball tilbyr sesongkort til alle hjemmekamper i regionsserien denne sesongen. Haslum HK tilbyr sesongkort til alle hjemmekamper.

2015-08-18
Haslum IL Håndball

Supertilbud på sesongkort til foreldre med barn i Haslum IL Håndball.

  1. Sesongkort som gjelder alle hjemmekamper i regionsserien for Haslum IL Håndball. Billetter til hjemmekamper i regionsserien vil denne sesongen koste kr. 60,- så et sesongkort er fort spart inn.
  2. Sesongkort for alle Haslum HKs hjemmekamper.

Tilbudene gjør det enklere og billigere for foreldrene å følge håndballbarna sine på deres hjemmekamper og Haslum HKs hjemmekamper.

Vi håper også det vil være med på å øke antall tilskuere på alle kampene, og å skape den rammen rundt disse, som lagene og arenaen fortjener!

Haslum IL vil for denne sesongen tilby ett sesongkort som vil gjelde på alle Haslum IL Håndballs hjemmekamper som gir ubegrenset adgang til allehjemmekamper i regionsserien. Prisen er 400,- kr.

Samtidig med tilbud om rimeligere hjemmekamper i regionsserien tilbyr vi en «Full Pakke» som dekker alle Haslum IL Håndballs hjemmekamper i regionsserien + Haslum HK sine hjemmekamper i serie, NM (Cupen) og E-cup i tillegg. Prisen for dette er kr 1.400,- og du sparer da ytterligere 200,- kr på sesongkort i Haslum HK.

Sesongkort kjøpes her:
Link til bestilling er distribuert til alle på e-post fra oppmenne, da linken ikke er søkbar og tilbudene gjelder kun for foreldre med barn i Haslum IL Håndball.