Gratulerer J2004 med seier i Vinterligaen klasse J2003!

Etter 3 innledende kamper og semifinale var det duket for finale mot Skedsmo mandag 7. mars.

En vanvittig spennende kamp som endte med seier etter straffekonkurranse.

2016-03-08
fotballj2004

Etter fantastisk innsats av alle jentene gjennom hele vinteren fikk vi lov å spille finalen mot Skedsmo på Nadderud kunstgress. Banen var perfekt, og været så surt som det skal være når det spilles "champions league" i Norge.

Når sjefshovedtrener Sverre var forhindret fra å stille, gjaldt det å finne noen med like høy og klar røst, vi gikk etter lyden og fant Magne - som gjorde en formidabel innsats fra sidelinjen.

Oppvarming med ball på banen - og litt utenfor banen, når vi ble jaget bort fordi noen (5 lag faktisk) hadde trening der frem til vår kampstart. Jentene ble uansett varme i trøya, og var virkelig klar for en fight. Innsatsen var enestående gjennom hele kampen. Skedsmo var en hard nøtt å knekke, og var et spillende og (ikke overraskende) meget godt lag. Men i dag viste jentene våre at finspill til tider kan utkonkurreres av ren og skjær innsats av alle spillere - og en klassekeeper. Det ble litt pasningsspill innimellom, men ble nok litt for stresset av en god motstander til å spille pasninger som vi har gjort i andre kamper i vinterligaen.

Sjansemessig jevn kamp, målmessig helt likt etter full tid. Trenere og dommer litt i villrede hva som da skulle skje, ble enige om 2x5 min ekstratid. Heller ikke det var nok til å skille lagene resultatmessig. Igjen samling på midten for å kjapt finne ut av videre prosess. Straffesparkkonkurranse - 5 straffer hver. Etter flere straffespark (samt redning) i verdensklasse, ble det premieutdeling med pokaler til begge lag - Haslum trakk det lengste strået tilslutt og fikk dermed en litt større pokal enn Skedsmo.

En vanvittig spennende kveld ble verdig avsluttet med bursdagssang til Vår, og sjokoladekake bakt av Louises foreldre.

For en innsats av alle de 16 jentene som spilte i dag! Bra trøkk også fra foreldregruppen på den andre siden av banen!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket