Vellykket Haslum Jentecup for J2003 og J2004

Denne helgen var det storinnrykk av jenter på Haslumbanen(e) da de 2 yngste årgangene (J2004 og J2003) gjennomførte årets Haslum Jentecup. Totalt var det 12 lag med i hver klasse og det ble ialt spilt 54 kamper.

2016-10-17
Sveinerik

Selv om høstværet nå har meldt sin ankomst, var det stor stemning på årets Haslum Jentecup, og både spillet og varmerommet i klubbhuset bidro til at alle spillere og supportere hadde 2 fine dager i Haslum Idrettspark. J 2003 spilte sine kamper på lørdag med ialt 12 lag, og spesielt gledelig var det at det i denne klassen kom lag helt fra bl.a. Sarpsborg og Tønsberg, i tillegg til mange lokale lag og andre klubber fra Osloområdet.

Det ble totalt spilt 27 kamper hver dag og til slutt var det ØHIL og Varpe (fra Nittedal) som tok seg til finalen i klasse J 2003, mens det var Røa og Haslum Fotball som gjorde opp om pokalen i klasse J 2004. Til slutt var det Varpe og Røa som stakk av med seieren i hver sin klasse.

Vi gratulerer vinnerne og alle deltakende lag og ser frem til fk. lørdag.  Da er det J 2002 som skal spille sin turnering, også her med flere klubber/lag vi ikke er vant med å se på Haslumbanen, og det gleder vi oss til.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket