Aktivt år for Haslum Fotball

2016 har vært et aktivt år for Haslum Fotball med ca 750 spillere fordelt på 75 lag som har spilt nesten 2000 kamper gjennom sesongen. Rekorddeltagelse både på cuper og fotballskoler bekrefter aktivitetsnivået

2016-12-27
Sveinerik

I tillegg til det høye aktivitetsnivået har vi i år hatt gleden av å kunne ta i bruk vår nye kunstgressbane til kamper og treninger, noe som igjen har medført at alle Haslumlagene har kunnet spille alle sine hjemmekamper på kunstgress. Samtidig har alle lagene også har fått mulighet til å legge sine treninger på kunstgress, til glede for både spillere og trenere.

Haslum Fotball har gode tradisjoner som cuparrangør og i 2016 ble det rekorddeltagelser i alle våre turneringer. Den turneringen som trekker desidert flest lag, er 3v3 Cupen i Gjønneshallen i november som i år ble utvidet til å gå over 2 helger med tilsammen 289 lag fra 45 forskjellige klubber. I tillegg arrangerte vi i år en 3v3 vintercup i mars der det deltok 150 lag.

Også våre 2 utendørscuper, Haslum Vårcup i april (for G13-14-15) og Haslum Høstcup (for J12-13-14) hadde i år rekordeltagelse med hhv. 68 og 34 påmeldte lag.

Vi er stolte over våre turneringer og hvilken positiv respons vi har fått på disse og ser frem til å videreutvikle disse turneringene i 2017. Vi vil samtidig benytte anledningen til å takke alle våre foreldre som stiller opp på dugnad for å sikre en prikkfri gjennomføring, til glede for alle deltagende lag (både spillere og foreldre).

Haslums sommerfotballskoler er også viktige arrangementer for klubben, og vi er veldig godt fornøyd med at nesten 400 gutter og jenter deltok denne sommeren. Her vil vi gi en ekstra takk til Pia som sørger for at alle deltagerne får et skikkelig lunsmåltid i klubbhuset. I tillegg er vi selvfølgelig helt avhengig av alle våre unge fotballtrenere som bidrar til at deltagerne får noen uforglemmelige fotballdager før og etter sommerferien.

Haslum Akademiet har også gjennomført en bra 2016-sesong, og ila året er det ca. 200 barn som har hatt glede av dette etterskoletid-tilbudet. Her må vi spesielt takke vår fremragende buss-sjåfør, Bjørn, som hver dag frakter alle deltagerne trygt fra skole til trening, og selvfølgelig alle trenerne som hver dag jobber med å skape gode fotballopplevelser for unge Haslumspillere.  

Det er mye spennende som skal skje i 2017 også. Mer info kommer etterhvert.

Vi ønsker alle våre spillere, foreldre og samarbeidspartnere en fortsatt god jul og et riktig godt nytt år, og ser frem til å starte opp for fullt på nyåret !

Mvh Haslum Fotball

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket