Strålende fotballstemning på Haslum Vårcup

Den tradisjonsrike Haslum Vårcup markerte denne helgen starten på en lang og innholdsrik fotballsesong. For 9.året på rad var Haslum Fotball vertskap for mange spente 13- og 14-åringer (G2004 og G2003). I år deltok hele 41 lag i turneringen.

2017-01-29
Sveinerik

Lørdagen var det 14-åringene som var i aksjon, og det deltok i alt 16 lag fra 15 forskjellige klubber. For mange var dette sikkert den første 11-er turneringen, iom at årsklassen spilte 9-er i fjor. Alle lagene var garantert 4 kamper, noe som gjorde at det var mange slitne og glade fotballspillere som forlot turneringen på kvelden. I A-sluttspillet var det til slutt Vietnam Tigers og Haslum som spilte finalen, og der trakk Vietnam Tigers det lengste strået etter solid spill i hele turneringen. 

Søndagen var 13-åringenes tur, og der var det 25 lag som deltok. For disse var det 9-er fotball som gjaldt, og etter å ha spilt 7-er i fjor, var nok 9-er fotball for mange en ny erfaring. Stemningen på Haslumanlegget var høy, både på og utenfor banen, og etter mange spennende og intense kamper endte årsklassen opp med et skikkelig lokalderby i finalen. Det er nok ikke siste gang Fossum og Haslum G2004 møtes til nervepirrende kamper, og neste gang ønsker nok Fossum å revansere søndagens finaletap mot Haslum. 

Haslum Fotball takker alle deltagende lag for 2 hektiske, men veldig morsomme dager på Haslumanlegget, der det i alt ble spilt 102 kamper ila helgen. Vi takker også alle supporterne/foreldrene som bidro til den fine stemningen, og ikke minst dommerne som bidro til at alle kampene ble gjennomført på en prikkfri måte. Til slutt takker vi alle Haslumforeldrene som bidro på dugnad både i kioskene og i sekretariatet og sørget for at turneringen ble en flott opplevelse for mange unge fotballspillere.

Her er alle resultatene: www.haslumvarcup.cups.nu

NB ! Haslum Vårcup avsluttes søndag 23.april med klasse G15 (2002) 

Mvh Haslum Fotball

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket