Macron er Haslum Fotball sin nye utstyrsleverandør

Haslum Fotball har nå signert en 3-års avtale med Macron for sesongene 2017 til 2019. Macron er dermed Haslum Fotball sin nye leverandør av drakter, kleskolleksjon, fotballer, vester og annet nødvendig utstyr.

2017-04-07
Sveinerik

Nye, Haslum Macrondrakter er allerede bestilt til alle lagene i Haslum Fotball og disse utleveres etterhvert som vi får de nye draktsettene levert. De første leveransene er allerede rett over påske. Draktene trykkes ferdig med Haslumlogo, våre 2 sponsorer DNB og Extra på brystet, samt draktnummer på ryggen.

Vi har også satt sammen en basis utstyrspakke, som vi oppfordrer alle spillere å kjøpe. Denne utstyrspakken selges til en sterkt redusert pris og består av følgende produkter: Treningstrøye, treningsgenser,treningsbukse, shorst og strømper. Lagene vil få mulighet til å prøve aktuelle størrelser på alle produktene i klubbhuset før man bestiller. Bestillingen koordineres gjennom lagene.

Alle produktene kan også bestilles separat, men da til noe høyere priser. Bestilling av enkeltprodukter gjøres på www.macronstore.no, hvor den komplette Haslum Fotballs kleskolleksjon vil presenteres. Her vil man også finne flere Haslumprodukter enn det som er i basis utstyrspakke.

Haslum Fotball har gjennomført en grundig prosess for valg av ny samarbeidspartner, hvor alle de store merkene i markedet har deltatt. Viktig kriterier for valg av samarbeidspartner har vært utstyr på lager, leveransepresisjon, leveransetid, priser/rabatter og dedikert organisasjon. Macron har levert godt på alle våre krav, og vi ser frem til å samarbeide med Macron i årene som kommer.

Macron er en italiensk sportsproduset som i mange år har levert utstyr til toppklubber i Europa. De siste 5 årene har Macron etablert seg i Norge. Flere av våre naboklubber benytter Macron, deriblant Stabæk i både topp og bredde.

Vi vil snarest mulig ta frem en prøvekolleksjon, som vil bli gjort tilgjengelig i klubbhuset. 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket