Jorge starter opp i Haslum Fotball i dag tirsdag 2.mai

Vi ønsker Jorge Cuadrado Reyes velkommen til Haslum Fotball som vår nye Sportsadministrator. Jorge er 34 år, kommer fra Cadiz i Spania og har de siste 4 årene jobbet i FK Senja. Dere vil møte Jorge i full aktivitet på feltet i tiden fremover.

2017-05-02
Sveinerik

Haslum Fotball har som klar ambisjon å utvikle vårt sportslige tilbud i årene fremover, både innenfor barne- og ungdomsfotballen, og ansettelsen av Jorge Cuadrado Reyes som ny Sportsadministrator er et viktig ledd i dette arbeidet.

Jorge vil bl.a. ha ansvar for å koordinere våre sportslige planer, slik at vi kan bli bedre på spillerutvikling, og utvikling av våre trenere vil være et viktig ledd i dette arbeidet. Jorge vil også ha ansvar for Haslum Akademiet samt våre fotballskoler.

Jorge har solid bakgrunn, både som spiller og med idrettsutdannelse fra Spania og har etter 4 år på Senja også lært seg norsk og hvordan det fungerer i Norge. Han har nå bosatt seg på Fornebu og gleder seg veldig til å begynne å jobbe i Haslum Fotball. Vi vil nå legge opp en plan for Jorges første periode i Haslum Fotball slik at flest mulig får mulighet til å treffe Jorge så snart som mulig.

Ta godt imot han !

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket